Nume în joc: PacK
Numele acuzatului: MiHaI112
Motivul acuzației: abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 15:18 8 mai 2016
Martori prezenți pe server: Yanis,Bogdan,LalaFire,Alinutz
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/hieuLEZ
Scurtă descriere: Pai m-a scos dela CT fara motiv nu aveam av!!
Reclamatie MiHaI112
Re: Reclamatie MiHaI112
Ba copile avea lag si i-am zis sa regleze intr-un minut omu nu a reglat tot avea lag si l-am scos de la ct atat.
Daca imi merit warnu asta e macar taci ca nu pe tine te-am scos
si yanis sa imi faca reclamatie nu-mi pasa ti-am raspuns tie si gata si el sa faca.
Daca sunteti prosti asta e .
poate si eu am gresit dar si voi poate ati gresit si punct gata.
si yanis sa imi faca reclamatie nu-mi pasa ti-am raspuns tie si gata si el sa faca.
In MeMoRy oF paul walker<3!
Mihai, se auzea bine, poate TU aveai lag. Nu mai acționa așa repede, playerii nu suporta asta, am văzut admini care mai dau timp în plus și respect asta la ei.MihaiMih wrote:Ba copile avea lag si i-am zis sa regleze intr-un minut omu nu a reglat tot avea lag si l-am scos de la ct atat.
Eu țin cu pack.
Multumesc Lala pentru sustinerere eu cred ca a facut abuz pai el nu i-a dat nici 10 secunde sa regleze,poate el avea lag.LalaFire wrote:Mihai, se auzea bine, poate TU aveai lag. Nu mai acționa așa repede, playerii nu suporta asta, am văzut admini care mai dau timp în plus și respect asta la ei.MihaiMih wrote:Ba copile avea lag si i-am zis sa regleze intr-un minut omu nu a reglat tot avea lag si l-am scos de la ct atat.
Eu țin cu pack.

Daca se aude urat(naspa) dai 1m timp sa regleze, primesti un av verbal pentru o greseala mica