1. Nume în joc: DAUF1NCUA1M
2. Vârstă: 15 ani
3. Nume(real): Ionescu
4. Prenume(real): Eduard-Florin
5. Reședință: Iasi
6. Contact:
♦ Yahoo Messenger: eduard.eduard28@yahoo.com
♦ Steam ID : am da nu-l dau
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) : 3310 min(55 ore)
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): Ehmm sunt 3 conturi -_- si niciunul nu cred ca-i bun dar..
https://www.gametracker.com/player/DauF ... .ro:27015/
https://www.gametracker.com/player/DauF ... .ro:27015/
https://www.gametracker.com/player/Dauf ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Da,l-am citit si Johnny nu pot sa tin minte exact ultimul rand din regulament...
SUNT PREGATIT PT CONTRA!!
Cere slot DAUF1NCUA1M(mai trebuie sa ma chinui?)
- DAUF1NCUA1M
- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Re: Cere slot DAUF1NCUA1M(mai trebuie sa ma chinui?)
pentru ca te-am vazut pe server stiu ca stii regulamentu am observat si cand eram pe server chiar si cand eram cu alt nume . Sper sa te descurci Zâmbeşte am zis !!! :-*

●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Da,l-am citit si Johnny nu pot sa tin minte exact ultimul rand din regulament...
SUNT PREGATIT PT CONTRA!!
Daca ai fi stiut regulamentul asa cum spui tu,ai fi adaugat ceva...Stiu ca esti player vechi,dar regulamentul se revizuieste tot timpul.

1. Daca vrei un grad pe server respecti toate punctele de la model
Cum adica steam ID : am da nu il dau, ce ti se fura contu sau care e treaba.
2. Lipsa de respect. Adica ti s-a cerut un link catre gametraker , tu ai postat 3 cu scuza ca nu sti care e bun... pai cum adica nu iti sti propriul nume si link
3. Nu ai citit regulamentul, ai facut cererea la misto
4. Eu unul nu te-ai vazut pe server, concluzie-> activitate afk cand nu sunt playeri on
Sper ca am acoperit cam tot ce era.
Concluzie
Cum adica steam ID : am da nu il dau, ce ti se fura contu sau care e treaba.
2. Lipsa de respect. Adica ti s-a cerut un link catre gametraker , tu ai postat 3 cu scuza ca nu sti care e bun... pai cum adica nu iti sti propriul nume si link
3. Nu ai citit regulamentul, ai facut cererea la misto
4. Eu unul nu te-ai vazut pe server, concluzie-> activitate afk cand nu sunt playeri on
Sper ca am acoperit cam tot ce era.
Concluzie

sincer, faceam abstractie de activitate pe mai multe conturi cu conditia sa faci doar pe unul pt ca stiu ca ai mai jucat..
ideea e ca daca citeai regulamentul, postai corect..
in caz contrar...
citeste regulamentul, fa activitate 7 zile consecutiv PE UN SINGUR CONT ! si astept sa-ti dau un PRO dupa.
ideea e ca daca citeai regulamentul, postai corect..
in caz contrar...
citeste regulamentul, fa activitate 7 zile consecutiv PE UN SINGUR CONT ! si astept sa-ti dau un PRO dupa.