cerere ban DynamiteCrusher.

Locked
RoYaL-RAUL

cerere ban DynamiteCrusher.

Post by RoYaL-RAUL »

1. Nume în joc: RoYaL-RAUL
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: DynamiteCrusher.
3. Motivul acuzatiei: aim+wall
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum 30 de minute
5. Martori prezenți pe server: jebelu fiyzi jrypton jupanu
6. Ip-ul acuzatului: 86.121.89.253
7. Dovadă: http://www.girlshare.ro/3489415417.4
8. Scurtă descriere: se vede calr cu m la unele faze ii sare tinta de pe unu pe altu + ca de obicei tragea inainte ca playerul sa iasa de dupa perete.
Image
DangerWolf
Very Important Person
Very Important Person

Re: cerere ban DynamiteCrusher.

Post by DangerWolf »

Ok deci hai sa incepem cu inceputul.
1.Nu merge sa accesez dovada ta,fisierul e .dem si l-am facut si .mp4 Si tot nu merge!
2.Stiu ca m-ai amenintat din prima zii cand achizionat V.I.P si ai pus ochii pe mine zicand ca "ti-am facut block".
3.Sunet-ul e wall-ul meu.
4.Aim,am skill joc cs 1.6 , Counter strike source , Counter Strike Global Offensive cat si alte "shooter-e" ,hai pe un server sa vezi ca nu am cod daca tot iti sustii parerea,pentru aim trebuie dovezi clare,poate uneori sunt si lucky shot-uri pe care le provoc si na..
5.Astept ca asazisii "martori" pe care i-ai propus,pronuntat,spus,precizat sa isi spuna parerea,daca le merge fisierul :))).Cat si alti jucatori online de pe server.
6.Dar desigur cu totii asteptam decizia lui Carnat!

Multumesc Staff B-Zone
Stima The Gamer
Vrei sa dai de mine si nu stii cum?
Skype:thegamer2342Mess:nicolamatis@yahoo.comSteam:bestgamer334

Image
Image
Image
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

1. Un demo se acceseaza din cs, adica il bagi in folderul cstrike si scri in consola pentru a viziona
2. Din moment ce nu sti sa vizionezi un demo imi e cam greu sa cred ca ai skill pe alte jocuri de genul :)
3. Eu unul m-am uitat pe tine inainte de a incepe sa ti se faca demo , deoarece ai avut cateva faze suspecte la acel godmode, jucatorii erau care pe care pe teren unu in stanga , altul in dreapta, tu ai tras in primul din fata ta si ai dat cap la toti de pe teren cum vine asta ? , de acolo s-a inceput faza cu demo.
DangerWolf
Very Important Person
Very Important Person

Post by DangerWolf »

fiyzi wrote:1. Un demo se acceseaza din cs, adica il bagi in folderul cstrike si scri in consola pentru a viziona
2. Din moment ce nu sti sa vizionezi un demo imi e cam greu sa cred ca ai skill pe alte jocuri de genul :)
3. Eu unul m-am uitat pe tine inainte de a incepe sa ti se faca demo , deoarece ai avut cateva faze suspecte la acel godmode, jucatorii erau care pe care pe teren unu in stanga , altul in dreapta, tu ai tras in primul din fata ta si ai dat cap la toti de pe teren cum vine asta ? , de acolo s-a inceput faza cu demo.
1.Am aflat dar e de la cs-ul meu sau nush ca imi zice ca nu-l pot accesa.
2.Am skill stai linistit nu trebuie sa stii asemenea lucruri,alte demo-uri imi merg :).
3.Pai uite nu e greu,incearca si tu,pui tincta pe cap si dai click,si arma din joc va trage cu gloante,greu de crezut?!?

Multumesc Staff B-Zone
Stima The Gamer

Image
Image
Image
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

The Gamer wrote:
fiyzi wrote:1. Un demo se acceseaza din cs, adica il bagi in folderul cstrike si scri in consola pentru a viziona
1.Am aflat dar e de la cs-ul meu sau nush ca imi zice ca nu-l pot accesa.
2.Am skill stai linistit nu trebuie sa stii asemenea lucruri,alte demo-uri imi merg :).
3.Pai uite nu e greu,incearca si tu,pui tincta pe cap si dai click,si arma din joc va trage cu gloante,greu de crezut?!?

Multumesc Staff B-Zone
Stima The Gamer

ciudat ca doar tie nu iti merge demo-ul , app nu ti-ai gasit persoanele potrivite c ucare sa incerci sa fac ichiestii de genu , si stiu ca acum o sa zici ca joci cs go ca joc i arma ca joci call of duty ca joci overwatch si alte 10 catralioane de shootere , tine minte ceti spun , am jucat cs go nu are nici o legatura cu 1.6 asa ca degeaba imi spui mie ca joci cs go si alte jocuri de genu , la fiecare joc e diferit.
Image
DangerWolf
Very Important Person
Very Important Person

Post by DangerWolf »

1.Te rog nu mai fa greseli gramaticale,nu prea inteleg ce ai zis dar o sa incerc.
2.Da nu imi merge..Am schimbat css-ul are niste lucrui schimbate,ma refer modele cat si un cfg cu care sa imi fie mai usor sa dau cap,nu e aim sau wall.
3.Prietene am jucat si Battlefield si Call Of Duty si altele,Nu e diferit,in fiecare ai arme si trebuie sa tragi,nu mi se pare diferit,atat doar ca e altfel putin sensivitatea,grafica si cam atat :).

Multumesc Staff B-Zone
Stima The Gamer

Image
Image
Image
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Da nu e diferit sa tragi ce sa spun, atunci explica la day , cum de ai tras in ala si ai dat cap la toti din teren ? asta ma face pe mine curios skill nu ?
Adica daca tu tragi in unu si omori inca 3 cu hs care sunt impartit pe teren e tot skill ?
DangerWolf
Very Important Person
Very Important Person

Post by DangerWolf »

fiyzi wrote:Da nu e diferit sa tragi ce sa spun, atunci explica la day , cum de ai tras in ala si ai dat cap la toti din teren ? asta ma face pe mine curios skill nu ?
Adica daca tu tragi in unu si omori inca 3 cu hs care sunt impartit pe teren e tot skill ?

Pai am pus tincta pe cap si am dat click,Da e skill.Ala nu e skill Boss,ala e aim.

Multumesc Staff B-Zone
Stima The Gamer

Image
Image
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

in demoul prezentat nu vad nici o urma de cod
daca vreunul dintre owneri vede ceva sa-mi spuna

ps: 3 gundayuri la rand si "lasa awp" e cam evident, si de avea cod sigur il scotea
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked