O noua metoda pentru BAN

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
RoYaL-RAUL

O noua metoda pentru BAN

Post by RoYaL-RAUL »

Propun sa se introduca o noua comanda pe langa amx_banip si amx_addban aceasta sa fie ceva de genu amx_banid sau amx_banportid care sa face ceva putin diferit , adica sa baneze playerul pe care a fost aplicata comanda dar nu pe ip cum fac cele 2 comenzi deja existente ci pe portid cum e pe alte servere , eu zic ca o comanda de gen uar ajuta mult serverul ami ales ca sunt mult prea multi copii de 11-12-13 ani , care intra doar sa injure primesc gag de 3-4 ori apoi ban dupa care intra iar ca ei au ip dinamic , faza cu ban pe portid ar fi ca si al fake client unde daca primesti ban pe 2-3 ore de la sv nu mai poti intra timpu ala nici sa ai ip dinamic si nu mai ai cum .
Astept :pro: sau :contra: + motiv pentru :pro: respectiv :contra: si o parere :)
Multumesc :D
Image
bendeac12

Re: O noua metoda pentru BAN

Post by bendeac12 »

Buna idee royal GG :pro:
Anonimus

Post by Anonimus »

:pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro: :pro:
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Pro o sa fie copii mici pe server cat este Boostu,le trebuie un Ban pana se pun pe Felie
Image
Image
Image
Cutitar_Expert
Semi God
Semi God

Post by Cutitar_Expert »

:pro: sa vedem daca se va accepta.
Image Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Image
Military service active B-) :-BD
fiyzi

Post by fiyzi »

Pentru cei cu ip dinamic este metoda ban pe Adresa MAC a calculatorului , asa macar sti ca nu mai intra pana nu isi reinstaleaza windows :), si chiar daca ai fi un copil frustrat sa tot iti dai reinstall ca sa intri pe sv cred ca te-ai plictisii sa tot il freci la cap cu atatea :))
:pro:
DangerWolf
Very Important Person
Very Important Person

Post by DangerWolf »

Nu ar fi rau! :pro:
Vrei sa dai de mine si nu stii cum?
Skype:thegamer2342Mess:nicolamatis@yahoo.comSteam:bestgamer334

Image
Image
Image
Image
Dropz

Post by Dropz »

Buna idee :pro:
Carnacior

Post by Carnacior »

Daca imi lasa cineva o explicatie la cum functioneaza aceasta medota de ban care e "pe alte servere" o implementez imediat

Nu de alta dar din cate stiu eu, in afara de banip, steamid si nume nu exista nici o medota de ban care supravietuieste unui reinstall la cs

Pana atunci ramane doar un caz de iarba mai verde dupa gard
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Carnacior wrote:Daca imi lasa cineva o explicatie la cum functioneaza aceasta medota de ban care e "pe alte servere" o implementez imediat

Nu de alta dar din cate stiu eu, in afara de banip, steamid si nume nu exista nici o medota de ban care supravietuieste unui reinstall la cs

Pana atunci ramane doar un caz de iarba mai verde dupa gard
Functioneaza foarte simplu , cum este ban-u lde la fake client care daca l-ai primit nu ai cum sa intrii alea 2-3 ore asa functioneaza si faza cu amx_banid si chair daca dai rr la cs tot nu poti sa intri ,ca am incerca teu cand am luat fake client ..
Image
Locked