Propunere pariuri intre noi pe cr .

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
tiger00001

Propunere pariuri intre noi pe cr .

Post by tiger00001 »

Propun sa se faca un nou topic cu e ala cu cereri grade etc dar in care sa punem pariuri intre noi . de ex: eu pun pariu cu bendeac pe 2k cr ca bate germaia si el ca bate franta si ala care castiga castiga :))
Nume in joc :
Suma pariata :
Meciul :
Echipa pe care pariezi :

Iar ceilalti sa scrie un mesaj .
Nume in joc:
Particip.
Iar cel care face pariu poate specifica cate pariuri poate sa accepte. Hai ca nu e asa de greu de facut aces lucru.
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Re: Propunere pariuri intre noi pe cr .

Post by Tibi »

:contra: prostie
Image
Suzy

Post by Suzy »

:contra: din mai multe motive.
1.In caz ca se va accepta,n-ai avea nici o garantie ca vei primi creditele+ca ar aparea iar tiganie cu furat de credite.
2.Cu asta se ocupa sectiunea de Pariuri Sportive,numai ca fara credite,ca si asa sunt destule.
:p
Image
Image
tiger00001

Post by tiger00001 »

Pai eu vreau cu credite si noi ne vom da creditele intre noi. Iar daca fura unu nimeni nu va mai juca cu el cred :))
TheSkill

Post by TheSkill »

Suzy vezi ca nu mai sunt pariuri sportive :bitch: :bitch: :bitch: :bitch:

si ultimu bilet pe care l-am pus acolo a fost win =)) csf :fuckyeah: :fuckyeah: :lool: :lool:
Image
Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

ai tu ceva in cap dar nu ai zis prea bine. ar fi frumos ceva de genul dar nu la chestii d-astea sportive. la dueluri sau cv de genu. asta daca nu se fac tiganii
:bulangiu:
Krypton******
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Krypton****** »

ce ai zis tu e cam de cacat ca o sa fie tiganii si prostii dar in schimb pentru pariuri la duel in special ar putea fi bagata chestia aia cu " bet ct 1000" sau "bet t all" si din alea.
Image Image Image Image
Suzy

Post by Suzy »

Krypton****** wrote:ce ai zis tu e cam de cacat ca o sa fie tiganii si prostii dar in schimb pentru pariuri la duel in special ar putea fi bagata chestia aia cu " bet ct 1000" sau "bet t all" si din alea.
nici asa....sa zicem ca bag eu bet t all cu 240k credite si discut cu CT-ul ca-i dau 12k daca il lasa pe tero sa castige :p.Pe scurt,asa o sa fie marlanie.
Image
Image
Locked