Johnny , stai linistit , nu il stii la fel ca mine , i'am dat ban de 2 ori pt fkjohnnyhelll wrote:Daca isi schimba numele pe sv inseamna ca au facut schimb la pc, a intrat unul, iesit altul. Asa faceam si eu cand eram mai mic cu frate-miu. Iar stiu sigur ca alex nu face fk, iar mihai mai greseste uneori. Pe cand limbajul lor nu e nici colorat dar nici exemplar.raul raul wrote:nici tu nici frac'tu nu avetice cauta la ct , sunteti batuti in cap faceti fk injurati ca la usa cortului. Multumitiva ca v-am facut demo cum injurati si cum va comportati ca luati rmv aman2. si de ce ai ntrati azi pe _jail_texaswood cu numele lui frac'tu ??Anonimus wrote:Dane Sabina la scos pe fratemiu de la ct si a zis ca a incurcat comanda si fratemiu a dat open crezand ca sa dat restart la mapa si el a primit warn. ti se pare corect
Chat
Re: Chat
- johnnyhelll
Pe mine nu ma intereseaza ce faceti cand nu sunt on pe server in legatura cu ei.. Dar daca ii scoateti de la ct cand sunt eu on ca stiti voi ca fac ei fk de obicei se rezolva. Si in legatura cu ce ai spus tu bogdy stiu si eu ce fac ei. Destul de bine spune Popandau, Jigodie, Johnny, Yuno sau JohnnyHelll.xBogdyxD wrote:Johnny , stai linistit , nu il stii la fel ca mine , i'am dat ban de 2 ori pt fkjohnnyhelll wrote:Daca isi schimba numele pe sv inseamna ca au facut schimb la pc, a intrat unul, iesit altul. Asa faceam si eu cand eram mai mic cu frate-miu. Iar stiu sigur ca alex nu face fk, iar mihai mai greseste uneori. Pe cand limbajul lor nu e nici colorat dar nici exemplar.raul raul wrote: nici tu nici frac'tu nu avetice cauta la ct , sunteti batuti in cap faceti fk injurati ca la usa cortului. Multumitiva ca v-am facut demo cum injurati si cum va comportati ca luati rmv aman2. si de ce ai ntrati azi pe _jail_texaswood cu numele lui frac'tu ??

-
AlinutzAlin
toxica flux unei noxe ma-ntorc din cosmos pe oxigen vin la mic micro
-
GABOR-SCHIMBAT
-
GABOR-SCHIMBAT
Promit ca voi fi un player exemplu nu voi supune cuvinte urate etc mam schimbat!VA PROMIT!DATIMI O SANSA MAM SCHIMBAT!

Daca te filmezi cum faci 20 de flotarii, esti fratelemele
Sunt dispus sa imi vand contul de steam din anumite motive. Am urmatoarele jocuri pe el :
CS GO ;
H1Z1 (just survive + king of the hill ) ;
Rust ;
cs 1.6 ;
team fortres 2 activat ;
unturned activat;
Garry's mod ;
si inca 2 jocuri in valoare totala de 30 euro, unu single player si unu tip mmo. Cine doreste sa cumpere, valoare contului a fost estimata pe 3 site-uri diferite de 150 $ ca si suma rotunda cam 130 $. ( 500 lei)
Singura chestie este ca il vand la valoarea de 50 euro ( 230 lei negociabil ) din motiv ca principalele jocuri "placute" ce le stiti si voi sunt primele 5.
Vreau sa vand contul deoarece nu mai am vreme si nici nu sunt multumit de performantele laptopului meu pentru a juca Rust sau H1Z1
Cine este dispus sa cumpere, doresc un PM. Plata vreau sa fie prin transfer bancar.
Mai am de vanzare si un cont de LoL lv 30, rank bronze 4 / silv 5 sezonul trecut, mic pt ca nu e jucat foarte mult. 45 campioni cumparati, + investitie pe skinuri champ si ward. 3 pagini full de rune AP/AD/Atack speed.
Valoarea lui nu e mare (50 dolari / 190 lei) dar il dau la 100 lei (negociabil) pentru cine vrea sa joace direct fara sa piarda vremea, sau cine vrea sa il vanda mai departe mai scump.
CS GO ;
H1Z1 (just survive + king of the hill ) ;
Rust ;
cs 1.6 ;
team fortres 2 activat ;
unturned activat;
Garry's mod ;
si inca 2 jocuri in valoare totala de 30 euro, unu single player si unu tip mmo. Cine doreste sa cumpere, valoare contului a fost estimata pe 3 site-uri diferite de 150 $ ca si suma rotunda cam 130 $. ( 500 lei)
Singura chestie este ca il vand la valoarea de 50 euro ( 230 lei negociabil ) din motiv ca principalele jocuri "placute" ce le stiti si voi sunt primele 5.
Vreau sa vand contul deoarece nu mai am vreme si nici nu sunt multumit de performantele laptopului meu pentru a juca Rust sau H1Z1
Cine este dispus sa cumpere, doresc un PM. Plata vreau sa fie prin transfer bancar.
Mai am de vanzare si un cont de LoL lv 30, rank bronze 4 / silv 5 sezonul trecut, mic pt ca nu e jucat foarte mult. 45 campioni cumparati, + investitie pe skinuri champ si ward. 3 pagini full de rune AP/AD/Atack speed.
Valoarea lui nu e mare (50 dolari / 190 lei) dar il dau la 100 lei (negociabil) pentru cine vrea sa joace direct fara sa piarda vremea, sau cine vrea sa il vanda mai departe mai scump.