Propun nou item shop
Re: Propun nou item shop
Daca o iei asa dau si euJupanu wrote:Sau dai 20 de credite si iti pica cameleon.EnD wrote:e cam naspa adica tu dai nu stiu 20 cr si iti pica o grenada care este 4-3 cr
daca tot iti doresti cv anume din shop il poti cumpara
Eu sunt
Eu nu ma gande-am doar la partile naspa nu si la partile faine cum ar fi sa iti pice jet , cameleon .... etc
Ok-Okay, Tarfo
![Image]()
![Image]()
Eu spun
deoarece n'are rost daca tu dai pentru o arma/obiect random din shop pentru 20 de credite ,si iti pica un cacat mai bine cumpar din shop decat de la "special weapon"
Propunerea asta e mai canceroasa decat day-uriile lui nelu cand durau 30 de min
deoarece n'are rost daca tu dai pentru o arma/obiect random din shop pentru 20 de credite ,si iti pica un cacat mai bine cumpar din shop decat de la "special weapon" Propunerea asta e mai canceroasa decat day-uriile lui nelu cand durau 30 de min
- Linewolfx3
hei Nelu.rdanut74 wrote:Eu spundeoarece n'are rost daca tu dai pentru o arma/obiect random din shop pentru 20 de credite ,si iti pica un cacat mai bine cumpar din shop decat de la "special weapon"
Eu tot ce sper e sa avem norocul de a ne pica cameleon/jetpack etc 

Linewolfx3 wrote:hei Nelu.rdanut74 wrote:Eu spundeoarece n'are rost daca tu dai pentru o arma/obiect random din shop pentru 20 de credite ,si iti pica un cacat mai bine cumpar din shop decat de la "special weapon"
Eu tot ce sper e sa avem norocul de a ne pica cameleon/jetpack etc
)
Nu e musai 20 de credite, sa fie 10 ca sa fie mai jmeck ^+^