Reclamatie MIHAI09

Locked
RpZz2

Reclamatie MIHAI09

Post by RpZz2 »

Nume în joc: NNS # [R]pZz
Numele acuzatului: MIHAI09
Motivul acuzației: abuz de comenzi
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: dimineata pe la ora 12 sau 10 parca
Martori prezenți pe server: -
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/7KuOp
Scurtă descriere: sa bagat spec si si-a dat revive, iar pe dana a mutat-o ct sa vada daca are mic si dana era tero, iar eu stiu ca nu ai voie sa dai revive la spec
[R]pZz JB.B-ZONE.RO

Image
tiger00001

Re: Reclamatie MIHAI09

Post by tiger00001 »

Mi am dat revive la spec sa testez cateva comezi pe mine ca sa nu deranjez pe nimeni fiind prima mea zi de admin mu stiam nici o comanda asa ca am zis sa ma mut spec si sa ma duc intr un loc in care sa nu deranjez pe nimeni apoi m am mutat tero iar .Nu cred ca t ea deranjat ca mi am dat revive si peorma kill. Si pe dana am mutat o ct in timpul unui day sa fad daca e fata si sa dovedit ca era baiat . nu cred ca l a deranjat pe bossmic ca am facut asta ca el era in momentul acela ct cu mine si apoi l am scos de la ct pe " dana " cred ca a stat maxim 15 sec ct ca apoi l am mutat tero . Asta e daca te am deranjat atat de tare ca mi am dat revive si ca am mutat pe cineva ct si apoi l am mutat t inapi pentru 15 sec . + ca chestia asta o mai faceau si alti admin cand vedeau cate un baiat care se lauda ca e fata si apoi ii scotea. asta e i mi accept consecintele pentru asazisul abuz
RpZz2

Post by RpZz2 »

Dar nu ai voie revive la spec
[R]pZz JB.B-ZONE.RO

Image
Sakalux

Post by Sakalux »

Mihai ar dreptate dar nu ai voie spec si sa iti dai revive dar spec da.
:iesiacas: :iesiamzis: :bulangiu:
*BoSsMaRe*
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by *BoSsMaRe* »

Acuma ce vreti lasatil ma ;)
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Dan

Post by Dan »

A primit down grad
Locked