1. Nume în joc:Firicel
2. Vârstă:16
3. Nume(real):Iugel
4. Prenume(real):Rasim
5. Reședință:Constanta
6. Contact:rasim.iugel skipeul meu
♦ Yahoo Messenger:alexx.coco.no1
♦ Steam ID :-
7. Număr de ore jucate:(minimum 30)116
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): Firicelu care-ti faca seara felu
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: DA : AICI AVETI REGULAMENTUL>>> viewtopic.php?f=33&t=3228
Sus
ConectatConectat
Cerere Slots Firicel
Re: Cerere Slots Firicel
Intai de toate se face doar o cerere nu bombardezi forumul cu mai multe.
Apoi nu ai citit regulamentul, ci doar ai intrat acolo ai trecut 2 randuri te-ai plictisit si ai iesit
Unde este linkul de la gametracker?
Am incercat sa te caut dar gasesc doar acesta : http://www.gametracker.com/player/firic ... .ro:27015/
Iar cum numele tau este cu F mare nu esti tu, asta inseamna ca ori nu ai destula activitate sau timp pentru a aparea acolo ori nu esti inregistrat.
Avand cele de mai sus si faptul ca este o cerere la caterinca
Vezi doar sa nu te trezesti si cu un block pe forum daca mai faci asa

Apoi nu ai citit regulamentul, ci doar ai intrat acolo ai trecut 2 randuri te-ai plictisit si ai iesit
Unde este linkul de la gametracker?
Am incercat sa te caut dar gasesc doar acesta : http://www.gametracker.com/player/firic ... .ro:27015/
Iar cum numele tau este cu F mare nu esti tu, asta inseamna ca ori nu ai destula activitate sau timp pentru a aparea acolo ori nu esti inregistrat.
Avand cele de mai sus si faptul ca este o cerere la caterinca
Vezi doar sa nu te trezesti si cu un block pe forum daca mai faci asa

Regulamentul.Apropo fiyzi,nu conteaza daca scrie cu majuscule sau minuscule,de exemplu numele meu e scris pe gametracker doar din majuscule.Re: Cerere Slots Firicel
Motive mai sus- RoYaL-RAUL
-
tiger00001
Faci cereri aiurea