Propuneri mod jb

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
EnD

Re: Propuneri mod jb

Post by EnD »

:pro: mai ales cu periuta de dinti =))
Sau sa faci nivelele pe orere 5ore =1 nivel . 10ore=2nivele . 15ore=3nivele si tot asa ca sa ii faci pe playeri sa isi creasca activitatea.
In + aceste moduri vor atrage playeri si va face sv mai interesant
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
LiKe

Post by LiKe »

EnD wrote::pro: mai ales cu periuta de dinti =))
Sau sa faci nivelele pe orere 5ore =1 nivel . 10ore=2nivele . 15ore=3nivele si tot asa ca sa ii faci pe playeri sa isi creasca activitatea.
Si eu cu 1100 ore ar trebuii sa am lv 220 :troll: :lool:
Suzy

Post by Suzy »

LiKe wrote:
EnD wrote::pro: mai ales cu periuta de dinti =))
Si eu cu 1100 ore ar trebuii sa am lv 220 :troll: :lool:
cu ore ar fi ridicol.

Cum a zis fiyzi,cel mai bine ar fi cu credite.
EX:

Lvl 1- 1000 credite,lvl 2 -3000 si tot asa la fiecare
Image
Image
AtesHHx

Post by AtesHHx »

Suzy wrote: Nivelele si Upgrade-uri.
Doar cei cu numele rezervat sa poata face upgrade-uri pentru anumite abilitati,ca de exemplu:

Putere(dai dmg mai mare la box)
Rezistenta(adica primesti putin dmg de orice tip)
Tinta(ochesti mai bine cu armele,fara recul la AWP,etc.)
Vitalitate(iti creste viata cu 2 puncte/nivel)
Viteza(fugi mai repede)
Saritura(sari mai mult,duh)
Stealth(nu am gasit un cuvant care sa sune cat de cat ok in romana :)) ...nu se aud pasii)

[------------------]Cum va functiona acest sistem?
Odata ce ai avansat un nivel,vei primi un punct de evolutie,pe care il poti pune pe oricare din aceste abilitati.Cu cat upgradezi mai mult pe o anumita categorie,numarul de puncte necesare unei evolutii sa creasca.
[------------------]Cum vei face level up?
Pai,vei avansa un nivel facand frag-uri (Ex: De la nivelul 1 la nivelul 2 trebuie sa faci,sa zicem 200 kill-uri,de la nivelul 2 la 3 300,si tot asa).
:contra: | De ce? > Fiindca ar fii mereu o discordanta intre unii si altii spre exemplu : Intra gigel " nou pe server" si ajunge in faza terminala de "Box" 'cum zici tu' si e versus domnul " Suzy" care are level maxim la toate cele de mai sus | Care mai e egalitatea intre sanse? + ca am mai intalnit playeri pe server care vazand ca merg rapid (Defapt cumparasem speed > Shop) spuneau ca am speed hack :) Asa ca consider hai sa nu zic proasta dar inutila si dezolanta ideea.
Cat tine de :
Suzy wrote: 1.Am observat ca in mare parte,ranga este peste tot.Propun ca ranga sa fie inlocuita cu ceva mai realist,cum ar fi un cutit facut dintr-o periuta de dinti sau ceva tipic unei puscarii,pentru ca sa fim sinceri,de unde faci rost de o ranga in puscarie :)).
:pro:
Image
Bye Bye JB.B-ZONE.RO
Scuze inca odata Sabina. :(
MrHitman

Post by MrHitman »

:pro: Sper sa se implementeze chestia aia cu level-up si cu stats,ar face jb muuult mai addicting
Locked