Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
AtesHHx

Propunere

Post by AtesHHx »

Salut baietii! Jucam eu azi dimineata si mi-a venit o idee revelanta dupa ce cineva mi-a dat un cutit peste cap avand speed din shop in timpul "knife day-ului". Propunerea mea e urmatoarea: Cand ct dau un day sa se dezactiveze toate efectele de la shop :
Speed
Gravity
Jetpack
ETC.
Ca sa nu mai fie asa aiurea ... si nu spun numai la dayul asta si la altele. Sau eventual daca nu se poate ce e mai sus sa fie un timer mai maricel cand incepe runda sa nu poti da /shop. Multumesc, astept :pro: | :contra: .
Image
Bye Bye JB.B-ZONE.RO
Scuze inca odata Sabina. :(
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Re: Propunere

Post by Jupanu »

Speed-ul nu este de la shop.La knife day ai viteza de la day(ca terro) si viata mai multa(150hp la ct).Nu poti cumpara nimic din shop la day si ti se dezactiveaza efectele cand incepe un day.
Image
Image
AtesHHx

Post by AtesHHx »

Mno bun dar sunt si alte day-uri la care nu iti da speed si totusi unuii cumpara inainte sa dea ct /days.
Image
Bye Bye JB.B-ZONE.RO
Scuze inca odata Sabina. :(
juzzer

Post by juzzer »

Degeaba, poți accesa /shop și îți iei speed de exemplu. Efectul se anulează după ce se da Day. Deci, nu are niciun sens. :contra:
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

AtesHHx wrote:Mno bun dar sunt si alte day-uri la care nu iti da speed si totusi unuii cumpara inainte sa dea ct /days.
Pai dupa ce cumpara si se da day se anuleaza tot ce au cumparat.Ce nu intelegi?
Image
Image
Locked