Inactivitate
- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: Inactivitate
Nickname: Cutitar_Expert
Plec pe data de: 29/08/2016
Revin pe data de: 04/09/2016
Numar de zile inactive: 6
Motivul inactivitatii: putina pauza.
Alte precizari: nimic.
Plec pe data de: 29/08/2016
Revin pe data de: 04/09/2016
Numar de zile inactive: 6
Motivul inactivitatii: putina pauza.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Nickname: FLAVI_MasterKill
Plec pe data de: Azi
Revin pe data de: Permanent ( momentan,ma las.)
Numar de zile inactive: Permanent (o sa revin candva..)
Motivul inactivitatii: Scoala...Liceu...(clasa a 9 a)... si ,in plus,nu am timp sa ma tin de jb.... asta e...momentan..va spun pa...ne vom vedea mai incolo...
Alte precizari?: Nu... O sa imi fie dor de voi... Am avut niste experiente minunate..dar na ... asta e... o sa dau comeback intr o zi .... Pa.
Plec pe data de: Azi
Revin pe data de: Permanent ( momentan,ma las.)
Numar de zile inactive: Permanent (o sa revin candva..)
Motivul inactivitatii: Scoala...Liceu...(clasa a 9 a)... si ,in plus,nu am timp sa ma tin de jb.... asta e...momentan..va spun pa...ne vom vedea mai incolo...
Alte precizari?: Nu... O sa imi fie dor de voi... Am avut niste experiente minunate..dar na ... asta e... o sa dau comeback intr o zi .... Pa.

- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Nickname: Sabina [;x]
Plec pe data de: 06/09/2016
Revin pe data de: 13/09/2016
Numar de zile inactive: 7
Motivul inactivitatii:Vine scoala plus ca am prea multe de facut,nu prea am timp.
Alte precizari:O sa intru cat o sa pot nu o sa fiu inactiva complet. Multumesc
Ps: Muie Panta

Plec pe data de: 06/09/2016
Revin pe data de: 13/09/2016
Numar de zile inactive: 7
Motivul inactivitatii:Vine scoala plus ca am prea multe de facut,nu prea am timp.
Alte precizari:O sa intru cat o sa pot nu o sa fiu inactiva complet. Multumesc
Ps: Muie Panta
Zâmbeşte am zis !!! :-*

- RoYaL-RAUL
Nickname:RoYaL-RAUL
Plec pe data de:azi
Revin pe data de:nush sigur ..
Numar de zile inactive: pai nu stiu ... 2 , 3 poate o luna ...
Motivul inactivitatii:nu am timp ...
Alte precizari?: treaba e ca incepe scoala si sincer nu stiu ce timp o sa am .. nu stiu pana la ce ore si cum o sa am orele .. pe langa toate astea eu am un proram foarte aiurea avand in vedere ca plec la 6 la scoala si ajung la 4 jumate 5 acasa ... nu pot sa stau tot timpul dupa ce ajung de la scoala doar pe jb ... nu o sa fiu inactiv doar ca o sa am activitatea scazuta si poate chiar zile in care nu intru ...
Plec pe data de:azi
Revin pe data de:nush sigur ..
Numar de zile inactive: pai nu stiu ... 2 , 3 poate o luna ...
Motivul inactivitatii:nu am timp ...
Alte precizari?: treaba e ca incepe scoala si sincer nu stiu ce timp o sa am .. nu stiu pana la ce ore si cum o sa am orele .. pe langa toate astea eu am un proram foarte aiurea avand in vedere ca plec la 6 la scoala si ajung la 4 jumate 5 acasa ... nu pot sa stau tot timpul dupa ce ajung de la scoala doar pe jb ... nu o sa fiu inactiv doar ca o sa am activitatea scazuta si poate chiar zile in care nu intru ...

Nickname: In THE EnD
Plec pe data de: saptamana asta
Revin pe data de: nu cred ca mai revin
Numar de zile inactive: nu stiu
Motivul inactivitatii: MA LAS DE SV + CA INCEP SCOALA SI SUNT A 8 si mai am si canalul de YouTube si de el nu vreau sa ma las
Alte precizari?: PA !
Plec pe data de: saptamana asta
Revin pe data de: nu cred ca mai revin
Numar de zile inactive: nu stiu
Motivul inactivitatii: MA LAS DE SV + CA INCEP SCOALA SI SUNT A 8 si mai am si canalul de YouTube si de el nu vreau sa ma las
Alte precizari?: PA !
Ok-Okay, Tarfo
![Image]()
![Image]()
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Bafta.

Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
1.Nickname: alex112
2.plec le data de: azi
3.Revin pe dat de: nush cred ca pe 25 ceva de genu
4. Numar de zile: puteti calcula
5.Motivu inactivitati: m am plictisut de servar si doresc o pauza + incepe scola mai vorbesti cu colegi ( colege )
mai ceri un nr de telefon
6. Alte precizari: si + se lucreaza la camera mea mai trebuie sa aranjes sa ae termine camera.
2.plec le data de: azi
3.Revin pe dat de: nush cred ca pe 25 ceva de genu
4. Numar de zile: puteti calcula
5.Motivu inactivitati: m am plictisut de servar si doresc o pauza + incepe scola mai vorbesti cu colegi ( colege )
6. Alte precizari: si + se lucreaza la camera mea mai trebuie sa aranjes sa ae termine camera.
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Nickname: *BoSsMiC*
Plec pe data de: 11/9/2016
Revin pe data de: 13-14/09/2016
Numar de zile inactive: 2-3
Motivul inactivitatii: Ma Duc In Spania
Cu Masina 
Plec pe data de: 11/9/2016
Revin pe data de: 13-14/09/2016
Numar de zile inactive: 2-3
Motivul inactivitatii: Ma Duc In Spania
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
- Cutitar_Expert
- Semi God

Nickname: Cutitar_Expert
Plec pe data de: azi
Revin pe data de: o sa fac o pauza cam lunga, sunt pe clasa a- X a si nu mai am timp sa fac activitate, vă urez un an scolar bun la toata lumea, va urez bafta tuturor, mia facut placere sa joc cu voi.
Acesta a fost servarul meu preferat si imi facea placere sa ma joc cu voi, dar de azi nu ne mai vedem. Poate o sa mai intru sambata dar doar atat. PA.
Numar de zile inactive: posibil 3-4 luni.
Motivul inactivitati : scrie mai sus.
Alte precizari: Bafta all.
Plec pe data de: azi
Revin pe data de: o sa fac o pauza cam lunga, sunt pe clasa a- X a si nu mai am timp sa fac activitate, vă urez un an scolar bun la toata lumea, va urez bafta tuturor, mia facut placere sa joc cu voi.
Acesta a fost servarul meu preferat si imi facea placere sa ma joc cu voi, dar de azi nu ne mai vedem. Poate o sa mai intru sambata dar doar atat. PA.
Numar de zile inactive: posibil 3-4 luni.
Motivul inactivitati : scrie mai sus.
Alte precizari: Bafta all.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active