reclamatie alex112
Re: reclamatie alex112
Eu am dat 1av ca la omorat pe ala si tu ai spus care mai vb peste jean 1av si nu ai spus hitman 2 av si l-ai scos direct.
ba bossmic,adu-mi dovezi,eu ti-am adus tie cand vorbeam pe chat
NU are sens sa minti,o faci doar pentru simplul fapt ca e prietenul tau
NU are sens sa minti,o faci doar pentru simplul fapt ca e prietenul tau
Ba sti ce hitman a vb peate 4-5ori peste mn si ma doare-n daca iau warn rmv ca ocum daca iau rmv ma las ca orcum incepe scoala si daca iau warn mai joc
)))
- RoYaL-RAUL
Bai terminati dracului cu rahaturile astea mama te-o scos de la ct , ai murit sau ce dracu ? Voi ganditi ma cand faceti o reclamatie ? Si hitman pe tine te stiu ca aibobiceiu sa faci o caterica "proasta" daca pot sa zic asa.

Nu prea ma intereseaza ca m-a scos,ma deranjeaza ca m-a scos la 2 av si tot el era cel smecher...asta ma deranjeaza
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Nu E Smecher Da Ai Vb De Mai Multe Ori Intelege

Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Frate,n-am vorbit aproape de loc,asta a zis si bendeac,faci acuzati nefondate...
Eu ti-am adus dovezi,vorbeam in chat,pentru ca asa imi zise alex112,si dupa m-a scos...
Eu ti-am adus dovezi,vorbeam in chat,pentru ca asa imi zise alex112,si dupa m-a scos...
Revin maine cu cun edit dupa ce citesc toata reclamatia. Ca vad ca faceti tiganie aici. Mi lene acu de pe mobil.
:T.C:

Edit: Pentru un cacat de scos de la ct faceti tiganie aiurea. Si restul care va bagati aiurea pe topic fara sa veniti cu argumente pro sau contra, mai bine stati in banca voastra daca nu vreti warn.
Ti-ai primit explicatia, si inseamna ca meritai sa fi scos.
Ti-ai primit explicatia, si inseamna ca meritai sa fi scos.