reclamatie domnului Leo-Abuzatoru'

Locked
Alinutz123

reclamatie domnului Leo-Abuzatoru'

Post by Alinutz123 »

Nume în joc:Alinutz
Numele acuzatului:Leo-Carnacioru/Abuzatoru'
Motivul acuzației:Open aiurea.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:16:30
Martori prezenți pe server:Gabriel,Ionut si mai multi
Dovadă(poză sau video):http://imgur.com/a/QrgsW
Scurtă descriere:Pai face abuz,Am uitat sa mai fac ss cand injuri si spui "Muie" sau nu mai stiu eu cum.
Gabriel17

Re: reclamatie domnului Leo-Abuzatoru'

Post by Gabriel17 »

ma e baietas cateodata leo.. dar cateodata si-o ia in cap si cam face abuz.. a dat de vreo 2 maxim 3 ori open aiurea cand nu era jean sau ceva de genul.. dar ma rog. ai grija pe viitor. si mai ales la tupeu
:bulangiu:
=Leo=Carnaciorul

Post by =Leo=Carnaciorul »

in primu lrand nu am tupeu dala de jegos ca acm am slot si sunt mare si tare nu sunt genu ala eu am loat slot pt ca consider eu ca merit si poate si altii nu cred ca am spus vreodata chestii ca acum am slot si sunt cu pula in sus in al doilea rand asa e poate ca am dat open aiurea dar nu vati gandit ca poate am bind si am apasat din greseala ?? oricum e prima saptaman de slot deci vrea sa fiu luat usor nu ca daca ai facut o greseala gata direct warn e prima zi de slot deci nu cred ca sunt singurul care face greseli mai ales ca na sunt incepator si totusi.
Image Image
Image
Alinutz123

Post by Alinutz123 »

Man,si ce daca.i prima data cand ai slot.
?..si dece ai avea bind de open.eu 1 nu am...
Becaly09

Post by Becaly09 »

Ba... Am fost pe server ! Leo era la Ct el a facut un GodMode pe la jumatatea mapei... Si cand s-a dat open el era Jean si a dat open cu bind fara sa vrea... Faceti reclamatii sa va aflati in treaba. :contra:
Dan

Post by Dan »

Da tu deschizi de 3ori la rand? primesti un av verbal data vitoare warn direct te intelegeam daca erai cu bind apasai doar 1 data si vedeai, dar se vede ca ai dat la "smen".
Locked