reclamatie Royal-paul

Locked
$heol

reclamatie Royal-paul

Post by $heol »

Nume în joc: Sheol
Numele acuzatului: Royal
Motivul acuzației: imi da slay aiurea zic eu
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 17:35
Martori prezenți pe server:
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Era hns si a dat bury eu eram in aer vroiam sa merg pe acoperisi la arme si stateam acolo. Nici nu am apucat sa ajung ca royal mi-a dat slay.. putea sa astepte si el sa ajung si imi dadea bury
WidowMaker

Re: reclamatie Royal-paul

Post by WidowMaker »

Ai cs cu ad-uri. Lol. R.i.p cs bun, oricum nu era obligat sa te astepte pe tn, nu e voie sa stai in aer cand se da bury si da-ia ai luat "slei"
P.s suiw mu,sy
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
Becaly09

Post by Becaly09 »

Eu zic ca ar trebui sa astepte el nu are chef de hns si da slay sa scape mai repede... Si mie mi se intampla si imi da slay direct... :bulangiu:
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Jupanu »

Din ce vad in poza era snowyday(scuzati daca gresesc) si nu prea ai timp sa ajungi la turn si dupa sa mergi la arme sau unde vrei deoarece ai doar un minut(sau cat ai) la dispozitie.Trebuia sa astepte.
Image
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Tot timpu spun si spun iar , daca voi nu stati sa luati bury va dau slay simplu , din moment ce tu stai pe scara sau sari ca sa nu iei bury e normal mai ales ca nu stai sa iei bury te duci iar pe scara.
Image
EnD

Post by EnD »

Toti fac asa doar ca sa se bage in seama si sa se creada smecheri ca nu au luat burry
Daca tot nu ai luat burry puteai macar sa fi corect si sa spamezi in chat asa :,, BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAA ROYALE EU NU AM LUAT BURRY ca eram in aer " si se mai rezolva din problema sau iti dai kill direct cum fac eu uneori
Si daca stiti ca Dayul contine burry nu mai faceti intentionat asa ca apoi tot voi sariti cu gura ...
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Dan

Post by Dan »

Da, royal tu ca admin ai dat slay din prima data cand nu a primit bury? sau a facut de mai multe ori asa?
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Era hns si am zis ca dau bury , si am zis calr sa nu stea in aer si sau pe scara sa nu ia bury , dupa i-am lasat vre-o 10-15 secunde sa coboare ca sa ia bury ei nu au stat in aer , atunci le-am dat slay. cel putin lui sheol , si la el face mereu asa deci ...
Image
Dan

Post by Dan »

Este ok atunci, a procedat corect.
Locked