Propunere glow

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
=Leo=Carnaciorul

Propunere glow

Post by =Leo=Carnaciorul »

Titul spune tot ,propun sa se adauge glow-uri noi cum ar fi negru ,grii ,maro de 6 ani nu a facut nimeni nimic in privinta si totusi cred ca e o idee buna daca mai stiti cateva culori spuneti in comentari
Image Image
Image
WidowMaker

Re: Propunere glow

Post by WidowMaker »

:contra: nush ce sa zic... Sunt suficiente 8 glow-uri.. Nu mai e rost sa se puna glowuri ampulea
Oricum, buna idee.
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
EnD

Post by EnD »

:pro: chiar ar trebui sa se bage unele in plus dar totusi nu stiu daca vor fi folosite prea des ca celel mai populare sunt :
-red
-blue
deci daca se baga vor ocupa un mic loc degeaba dar eu tot as da :pro: ca sa se faca niste mici imbunatatiri =]
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
N0thing

Post by N0thing »

:contra: Sunt 8 glow. Cred ca sunt destule. Daca se vor baga mai multe pe ce taste se vor seta? :contra:
RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!!!

Image
Image
Alinutz123

Post by Alinutz123 »

:contra:, dude is destule. Oricum no sa fie populate pentru ca : Blue, Red cred ca deja te-ai prins
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

:pro: pentru glow-uri mai modificate. mai marfa, mai moderne. ar fi marfa diferite glow-uri. nu in +, ci doar sa se scoata unele care nu se folosesc acum. aud numai red blue purple.
:bulangiu:
Suzy

Post by Suzy »

Gabriel17 wrote::pro: pentru glow-uri mai modificate. mai marfa, mai moderne. ar fi marfa diferite glow-uri. nu in +, ci doar sa se scoata unele care nu se folosesc acum. aud numai red blue purple.
:contra: Ar strica ROGVAIV-ul.
Totusi :pro: pentru glow nou,cu toate ca nu stiu daca va fi implementat.
Image
Image
WidowMaker

Post by WidowMaker »

Ar fi misto sa arate automat cine a pus ultimul glow, ca sa le fie mai usor pentru ct.
Si glowurile sa fie mai intense la culoare, sau nush, sa fie cv schimbat la felul in care arata.
Din pacate am un tip de daltonism ce nu-mi permite sa disting nuante, iar orange si cu yellow se aseamana cam mult, la fel blue si purple. Ar trebuii sa se faca mai usor de distins (nu doar pt mn, pt toti)
P.s bag pl in daltonism
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
Becaly09

Post by Becaly09 »

Ar fi misto cand pune glow costumul sa ia acea culoare nu sa se puna deasupra . Adica ar fi mai vizibil gen pui glow yellow costumul de puscarias sa fie Galben Iar la FD sa ramana asa adica sa nu se schimbe sa ramana verde costumul si sa se puna deasupra glow-ul si la CT lafel. :pro:
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

Unu la mana sunt multe si unele sunt inutile ca nu prea le foloseste lumea, plus ca daca ar adauga , iti dau un exemplu black, si aia mai noobi ( no hate ) nu stiu ca s-a adaugat culoarea asta si nu inteleg ce zice CT? ce facem atunci ? mor totii de-ampulea? nu e o idee buna + ca sunt si prea multe glowuri si unii chiar nu stiu sa isi puna da sa stie ce culori sunt :))
:contra:
Image

Image
Locked