Propunere de slot

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
EnD

Propunere de slot

Post by EnD »

Propun ca slotul sa poata avea acces la kick si gag ( gagul nu poate fi dat mai mult de 1 min ) . Dc ? deoarece mie unul mi se intampla de multe ori sa intru pe sv si sa nu fie admin on si sa fie cate un bot cu reclama sau sa injure unul de rupe si eu zic ca , kickul nu e o comanda asa de importanta iar gag nu poate sa dea mai mult de un minut :pro: = :contra: + motiv
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
WidowMaker

Re: Propunere de slot

Post by WidowMaker »

:pro: e ok ideea, sunt unii retardisti care abuzeaza ca nu sunt admini si injura. Desi s-ar putea mai bine sa se cheme un admin, sau sa se bage un bot care da gag automat.
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
N0thing

Post by N0thing »

:pro: o idee foarte buna. Aseara am fost pe server si eram eu si cineva la CT. Erau 6 jucatori. 1 CT 1 T si restu boti care faceau reclama. Pana a intrat fizy. Dupa bye bye bots.
RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!!!

Image
Image
Alinutz123

Post by Alinutz123 »

:contra: asta ar cam fii ca un mini-helper.Si din cate stiu s-a respins de vre-o 3-4 ori ideea cu helper ''presupun ca si cu ideea asta. Si mise pare ca slotu-i deja prea op.Adica iti iei slot, dece sa mai vrei admin? :contra:
WidowMaker wrote:sau sa se bage un bot care da gag automat.
si-mi place ideea lu' widowMaker, cu botu.
Becaly09

Post by Becaly09 »

:contra: Slotul este ca un test pentru a lua Admin ... De ce sa se adauge gag si kick? .. Eu spun ca e ok Slotul asa cum este acum.
fiyzi

Post by fiyzi »

Sunt persoane care la slot fac ce vrea puta lor pe sv , adica scot de la ct ca ala nu a vb in 2 secunde dupa ce a intrat la ct, injura, se cred zei.
Daca acele persoane ar avea acces la aceste comenzi si daca ar fi atat de mici ce credeti ca ar fi pe sv?
Avand in vedere ce ai spus mai sus ca intrii pe sv si vezi boti, de obicei seara sunt boti cand nu sunt playeri on , toti care au slot dorm de la ora 10 in sus, acuma ca intrii si tu odata la 11 in luna si vezi boti , nu te deranjeaza cu nimica, si asa comenzi nu prea dai doar omori botii.
De obicei intru seara si ma ocup de acei boti asa ca nu vad nici un rost la comenziile ce ai spus.
GAMEX

Post by GAMEX »

Sunt de acord cu părerea ta, dar are multă drepate fizy.
:fuckyeah:
Image
Locked