Reclamatie Atesh!!!
Reclamatie Atesh!!!
Nume în joc: Vrei?!
Numele acuzatului: Atesh
Motivul acuzației: L-am omorat din greseala la God Mod si m-a scos de la CT si aveam 1 singur AV
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 17:45 in data de 15.10.2016
Martori prezenți pe server: fiyzi , COX , Deci?!
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/uoLwc
Scurtă descriere: L-am omorat si m-a scos de la CT
Doresc sa primeasca un warn sau cv
Multumesc anticipat.
Numele acuzatului: Atesh
Motivul acuzației: L-am omorat din greseala la God Mod si m-a scos de la CT si aveam 1 singur AV
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 17:45 in data de 15.10.2016
Martori prezenți pe server: fiyzi , COX , Deci?!
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/uoLwc
Scurtă descriere: L-am omorat si m-a scos de la CT
Doresc sa primeasca un warn sau cv
Multumesc anticipat.

Re: Reclamatie Atesh!!!
Tu unul nu trebuia sa il omori asta e 1 la mana.
Acuma legat de Atesh da , nu trebuia sa te scoata de la atat deoarece aveai un singur av.
Acuma nu ca ar fi prima lui abatere la scos de la ct la nervi sau pt kill .
Acuma legat de Atesh da , nu trebuia sa te scoata de la atat deoarece aveai un singur av.
Acuma nu ca ar fi prima lui abatere la scos de la ct la nervi sau pt kill .
Mda... ai tras de mai multe ori in mine si te-am averitzat voi astia care faceti reclamatii cred ca uitati sa precizati din ce cauze trageati... Vedeti-va de treaba..
Astept daca trebuie warn daca nu.. e ok ...
Astept daca trebuie warn daca nu.. e ok ...

Bye Bye JB.B-ZONE.RO
Scuze inca odata Sabina.
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Tot la 1 av nu se scoate asa ca...
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
Deci pana la urma cate av a avut cand a fost scos de la ct?
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

a avut numa unu
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Doar 1 av a avut si l-am intrebat pe Atesh de ce l-a scos si nu mi-a raspuns...
La momentul acela eu eram CT, si organizam un day. In echipa cu mine era Vrei!? si inca cineva, nu stiu sigur. Dayul era de tip GODMODE si am hotorat sa-i fac ziua lui Atesh, Vrei!? tot vorbea si tipa sa ii fac ziua lui, dar am refuzat. Pe la sfarsitul day-ului Vrei!? il omoara pe Atesh cu cutitul.
Pot spune ca Atesh nu are nici o vina.

Pot spune ca Atesh nu are nici o vina.

vina lui a fost ca l-a scos in loc sa ii dea av si daca tipa, lua un av pt aia, concluzie 2