CONTRA BURRY !

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Gabriel17

Re: CONTRA BURRY !

Post by Gabriel17 »

hide & seek (HNS) se traduce ceva de genul De-a v-aţi ascunselea ..
Ideea e care se ascunde mai bine, nu care fuge mai bine/repede.
Nu mi se pare normal ca CT sa stea sa alerge dupa unu (chit ca da, e amuzant)
Aici e vorba de care se ascunde mai bine. Ok, nu bury pentru ca uneori daca esti pe scara sau in aer sau intr-un loc mai aiurea e riscul sa nu primesti bury/sa mori.
Din punctul meu de vedere un freeze ar fi ok. (tinand cont ca, cu bury ti se vede doar capul in majoritatea cazurilor) De ce ar fi ok un freeze ? Pentru ca asa poti sa te ascunzi si sa nu te mai misti dupa un anumit timp (de preferat ar fi cand e 0:00 nu dupa 1 min sau ceva de genul) si asa am vedea care "se ascunde mai bine" :))
Si cred ca multi sunt de accord cu ce am spus.
:bulangiu:
Becaly09

Post by Becaly09 »

:pro: Gabriel are dreptate . Sa se dea bury pe la 0:00 sau macar la 0:30 ... Nu dupa un minut ca pe akd intr-un minut abea ajungi la turn.
Suzy

Post by Suzy »

Gabriel17 wrote:hide & seek (HNS) se traduce ceva de genul De-a v-aţi ascunselea ..
Ideea e care se ascunde mai bine, nu care fuge mai bine/repede.
Nu mi se pare normal ca CT sa stea sa alerge dupa unu (chit ca da, e amuzant)
Aici e vorba de care se ascunde mai bine. Ok, nu bury pentru ca uneori daca esti pe scara sau in aer sau intr-un loc mai aiurea e riscul sa nu primesti bury/sa mori.
Din punctul meu de vedere un freeze ar fi ok. (tinand cont ca, cu bury ti se vede doar capul in majoritatea cazurilor) De ce ar fi ok un freeze ? Pentru ca asa poti sa te ascunzi si sa nu te mai misti dupa un anumit timp (de preferat ar fi cand e 0:00 nu dupa 1 min sau ceva de genul) si asa am vedea care "se ascunde mai bine" :))
Si cred ca multi sunt de accord cu ce am spus.
:contra: Faza cu bury la hns e de tot cacatul,si sa zic si de ce.
Un player nou nu stie hartile si nu stie locuri bune de ascuns.Pe de alta parte,playerii vechi,adminii,stiu toate ascunzatorile de pe marea majoritate a hartilor.
Image
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

:contra: bury este o alternativa pana cand Carnacior va introduce Freeze
Si Carnacior este acuma in vacanta asa ca sa nu va asteptati sa fie introdus freeze pana in Primavara :))
Image
Image
Image
GAMEX

Post by GAMEX »

Sh0B0 wrote: :contra: bury este o alternativa pana cand Carnacior va introduce Freeze
Si Carnacior este acuma in vacanta asa ca sa nu va asteptati sa fie introdus freeze pana in Primavara :))
De acord cu cioara de sus.
Image
WidowMaker

Post by WidowMaker »

:<
GAMEX wrote:
Sh0B0 wrote: :contra: bury este o alternativa pana cand Carnacior va introduce Freeze
Image
Mo3 Suzy.
Suzy a.k.a Anime_Cunt
EnD

Post by EnD »

Dar pana acuma cum ati jucat fara burry si fara freez ? ca inainte nu era nici una dintre ele ... :3
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
fiyzi

Post by fiyzi »

End nu mai lungii, vrei cu sau fara spui la un admin cand esti la ct , la fel si in cazu la alt ct cand tu esti la tero.
Pana se adauga freeze asa ramane
EnD

Post by EnD »

fiyzi wrote:End nu mai lungii, vrei cu sau fara spui la un admin cand esti la ct , la fel si in cazu la alt ct cand tu esti la tero.
Pana se adauga freeze asa ramane

Nu o lungesc dar am fost o data la ct si eu ERAM JEAN si un admin foarte ,,rasfatat" (nu dau nume [cine se simte se simte] ) a dat burry si am spus sa nu dea ...si el a dat din cauza ca ii era lene sa ii fugareasca ...
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Panta

Post by Panta »

Nu stiu de cand faceti voi cum vreti. (ba dam burry ba nu)

La hns se pierde foarte mult timp daca nu primesc playerii bury. Si cum majoritatea care aveti vip si va bagati imediat jean, aveti boala sa dati day exact din prima runda a hartii, va mai treziti sa dati si hns, atunci stati voi si jucati 10-15 minute pe o harta fugind de CT si pierzand vremea. Asa cu bury (inlocuitor de freeze) nu mai poate fugi nimeni si day-ul este mai scurt, insemnand ca si restul de CT pot avea ocazia de a fi jean si a face ziua cum vor ei.

Faptul ca va "plangeti" ca nu aveti timp sa va ascundeti, asta e o scuza. 1 min este destul timp. Eventual mai lasati un 10-15 secunde in plus ca sa aiba vreme sa "vada harta" si pe urma puteti sa le dati bury.

Cei care NU au primit bury din motive ca (au fost in apa, sau pe scara, sau in pula), vor fi avertizati sa stea sa primeasca bury, iar daca nu se confirma, vor primi slay.

HNS este un day la care trebe sa te ascunzi bine si norocul celui care ramane ultimul. Daca vreti sa faceti day cu "prinselea" atunci dati godmode si luatii la alergat pe toti.
Image
Locked