Reclamatie Darius
Reclamatie Darius
Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: Ma scoate ca cica am 3 adv
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: akm
Martori prezenți pe server: Goft, _===IonutHD===_, Ant00.
Dovadă(poză sau video): http://i41.tinypic.com/ngzswo.jpg
Scurtă descriere: Jucam pe mapa si el mi-a dat 1 adv ca am omorat un FD(deci 1), apoi mi-a mai dat unu ca am omorat un FD care a intrat la arme(WTF? tot 1) , si apoi nush de ce zice 3 adv(ca nu am omorat pe nime') si ma scoate!
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: Ma scoate ca cica am 3 adv
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: akm
Martori prezenți pe server: Goft, _===IonutHD===_, Ant00.
Dovadă(poză sau video): http://i41.tinypic.com/ngzswo.jpg
Scurtă descriere: Jucam pe mapa si el mi-a dat 1 adv ca am omorat un FD(deci 1), apoi mi-a mai dat unu ca am omorat un FD care a intrat la arme(WTF? tot 1) , si apoi nush de ce zice 3 adv(ca nu am omorat pe nime') si ma scoate!

Re: Reclamatie Darius
Al doilea adv e ca mai omorat ca mam apropiat de tine, da eram la 10 metri departare :l

al treilea adv
Mai omorat de 3 ori cand eram fd! Si tiam zis sa nu ma mai omori, potoleste-te omule!

al treilea adv

Mai omorat de 3 ori cand eram fd! Si tiam zis sa nu ma mai omori, potoleste-te omule!
Bai am spus "Jean spune cine se apropie de mine sau urca pe scara sau se apropie de arme cap!" Deci tu erai prea aproape (nu la 10 metri!) si erai si aproape de scara si mai si aveai ranga! Deci nu mai minti!

Am voie atunci cand scara este chiar langa mne si FD-urile vin cu ranga sa ma omoare!!! Ionut a sp "daca vreun FD ma priveste CAP!" deci... NU MAI MINTI

L-ai vazut pe ionut ca dadea comenzi dalea la fd si te-ai bagat si tu marele smecher sa omori fd ca esti mare smecher.Darius a facut bn ce a facut si sa nu mai ma pui martor la tine niciodat
a si-asa nu te suporta nimeni
a si-asa nu te suporta nimeni

Si ionut a gresit! NU AI VOIE SA DAI ASTFEL DE COMENZI, asa si eu pot sa comand "cine nu isi pune glow negru are cap" deja devine ridicol 
NU ARE VOIE! in plus fa in felul tau, daca faci in felul altora esti jalnic... tu oricum esti jalnic cu reclamatiile tale de cacao
Cei cu FD au restrictie doar la camera cu arme sau la alte arme ascunse. Doar daca intra trebuie omorati, precum si daca ataca CT, nu daca stau inofensivi. De asemenea jean NU poate da comenzi unui FD.
Darius nu primeste nimic.
Si ionut a gresit, dar aparent nu a facut fk.
Darius nu primeste nimic.
Si ionut a gresit, dar aparent nu a facut fk.