Reclamaţie KeeD

Locked
know
Sunt retardat si manc cacat !

Reclamaţie KeeD

Post by know »

Nume în joc: know
Numele acuzatului: keed
Motivul acuzației: FK + Scade HP aiurea + Arma la /lr + amenintari.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 21.11.16 / 22:20
Martori prezenți pe server: -
Dovadă(poză sau video): Demo : http://www.girlshare.ro/3489597573
Scurtă descriere: Copilu' ăsta e disperat, il fac praf si vine si ma omoara, scade hp la vip ( chiar daca sunt ultimul prizonier ). A facut fk pe mine, a folosit arma la lr ma amenintat ca-l cheama pe fratisu cap de tabla si se da smecher. Rog sa fie sanctionat cu WARN, nu av pentru ca e o reclamatie grava.
KeeD

Re: Reclamaţie KeeD

Post by KeeD »

1. Tu cand mori spui oricaruia care te omoara "FUTUTI MORTII MA-TII" si ii injuri mai mereu si le spui " a da sa vezi tu".
2. Eu nu am facut FK, am zis ca daca nu dai lr in 3 secunde mori.
3. Ai zis ca dabea iti apare meniul de lr si eu am zis sa scrii /lr si m-ai injurat.
4. Tu arma la lr ai luat si tu arma.
5. Ti-am scazut HP pentru ca veneai sa ma omori.
6. Prima data cand nu ti-am scazut HP m-ai omorat.
7. Eu nu zic ca nu a luat arma sau ca nu am facut FK dar pentru un kill nu se poate spune ca e FK dar in fine cum zici tu.
8. Eu am zis ca il chem pe Fratemiu (CoX) pentru ca tu m-ai injurat si ultima daca cand m-ai injurat l-am chemat pe fratemiu si ti-a dat ban 15 minute.
9. Daca aveai grad puteam si eu sa iti fac pur si simplu reclamatie avand in vedere ce limbaj ai pe server.Momentan nu mai am pozele ca eu nu tin toate pozele eu le sterg ca nu amc e face cu ele,dar iti zic de acuma ca daca te mai vad injurand la fiecare cerere slot pun pozele acolo.
10. Decizia este a lui Panta/Dan/Carnacior/0nLy,depinde cine vede mai repede.Eu unu sper sa nu iau warn dar decizia nu este a mea.
know

Post by know »

KeeD wrote:1. Tu cand mori spui oricaruia care te omoara "FUTUTI MORTII MA-TII" si ii injuri mai mereu si le spui " a da sa vezi tu".
2. Eu nu am facut FK, am zis ca daca nu dai lr in 3 secunde mori.
3. Ai zis ca dabea iti apare meniul de lr si eu am zis sa scrii /lr si m-ai injurat.
4. Tu arma la lr ai luat si tu arma.
5. Ti-am scazut HP pentru ca veneai sa ma omori.
6. Prima data cand nu ti-am scazut HP m-ai omorat.
7. Eu nu zic ca nu a luat arma sau ca nu am facut FK dar pentru un kill nu se poate spune ca e FK dar in fine cum zici tu.
8. Eu am zis ca il chem pe Fratemiu (CoX) pentru ca tu m-ai injurat si ultima daca cand m-ai injurat l-am chemat pe fratemiu si ti-a dat ban 15 minute.
9. Daca aveai grad puteam si eu sa iti fac pur si simplu reclamatie avand in vedere ce limbaj ai pe server.Momentan nu mai am pozele ca eu nu tin toate pozele eu le sterg ca nu amc e face cu ele,dar iti zic de acuma ca daca te mai vad injurand la fiecare cerere slot pun pozele acolo.
10. Decizia este a lui Panta/Dan/Carnacior/0nLy,depinde cine vede mai repede.Eu unu sper sa nu iau warn dar decizia nu este a mea.
Mă amuzi, dacă te înjur cum procedezi?
Faci FK, arma la lr? Copile am demouri de cand a inceput mapa.
Numai minciuni, lasa-te. Nici macar nu ştii ca 0nLy e retras şi că Cârnacior e scripter (nu se ocupa de reclamatii,cereri grad, unban,ban,etc)
Fuck you :bitch:

Si ar fi tare pt "fuck you" să zică Dan/Panta că în reclamaţiile în care reclamantul injură nu se iau în considerare :bitch:
Carnacior

Post by Carnacior »

@know "grow a pair", nu ti-a facut mai nimic, nu-mi plac reclamatiile facute din pica

@keed rolul tau ca si staff e sa asiguri ca jocul e cat mai placut pt toti jucatorii, daca continui sa afectezi negativ atmosfera o sa ramai fara grad si posibil cu ban
daca te-a injurat pe fata si te injura des, fa-i o cerere de ban, suntem toleranti cand vine vorba de limbaj in general dar abuzurile repetate si in special atacurile la persoana repetate se pedepsesc
treaba cu lr in 3 secunde e FK, ai rabdare ca nu sunt toti mereu pe faza, nu se grabeste nimeni nicaieri (evident nu astepta cateva minute dar nici 3 secunde)

restul nu e nimic, eventual niste greseli de judecata pe moment, nu se face reclamatie din cacaturi dinastea, pierdeti timpul tuturor

:T.C:
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked