Nume în joc: CoX
Numele acuzatului: Tibi***
Motivul acuzației: Ban unui grad mai mare.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum
Martori prezenți pe server: deci , JohnnyEx , Gabriel , etc..
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/aXOvB
Scurtă descriere: Tibi*** facea event si am intrat la CT , recunosc am suflat o data in microfon , apoi el mi-a dat ban . Apoi cand s-a dus banul am intrat pe server si deci cand a intrat la CT Tibi*** i-a dat ban . Suntem grade mai mari decat el . Putea sa ne scoata nu sa ne dea ban !
Reclamatie Tibi***
Re: Reclamatie Tibi***
Adevaru e ca si voi ati abuzat sa intrati ct,ca sa ii stricati lui event-ul si sa il enervati.Va scos 1 data de 2 ori si va si spus ca daca mai intrati va da ban si nu ati inteles...si mai puneati si muzica la microfon.Nu ii tin neaparat apararea lui tibi dar ban-ul lui a fost unul corect si justificat ca altfel nu va potoloeati.
1) Daca nu esti trecut la martori nu comenta aiurea , caz contrar risti ban.
2) Apoi nu cred eu ca ei ca admini si de intrau la ct au inceput sa puna muzica la microfon aici deja infloriti, hai poate au trolat odata dar au fost scosi daca puneau muzica aveti forum pt recl, dar din moment ce nu s-a facut si nu este dovada -> minciuna
3) Alta ca indiferent ca este event , un admin poate intra cu acordul celui care il face si daca toate conditiile acelui event au fost indeplinite(adica nu te trezesti sa zici ca nextmap fac evente , poate altii voiau sa intre ct sa se joace, nu vad nimica ce sa anunte asa ceva viewforum.php?f=40) Si fara suparare tibi eventele facute de tine sunt ... sa o spunem asa , am fost de fata si numa pierdere de timp cu tot cu extendu exagerat si aici ma opresc cu asta.
Referitor la comenziile date pe grade mai mari era de ajuns sa il scoti si sa ii spui sa nu mai intre daca continua ai forum nu ban mai ales pe un admin si unul cu grad mai mare.
2) Apoi nu cred eu ca ei ca admini si de intrau la ct au inceput sa puna muzica la microfon aici deja infloriti, hai poate au trolat odata dar au fost scosi daca puneau muzica aveti forum pt recl, dar din moment ce nu s-a facut si nu este dovada -> minciuna
3) Alta ca indiferent ca este event , un admin poate intra cu acordul celui care il face si daca toate conditiile acelui event au fost indeplinite(adica nu te trezesti sa zici ca nextmap fac evente , poate altii voiau sa intre ct sa se joace, nu vad nimica ce sa anunte asa ceva viewforum.php?f=40) Si fara suparare tibi eventele facute de tine sunt ... sa o spunem asa , am fost de fata si numa pierdere de timp cu tot cu extendu exagerat si aici ma opresc cu asta.
Referitor la comenziile date pe grade mai mari era de ajuns sa il scoti si sa ii spui sa nu mai intre daca continua ai forum nu ban mai ales pe un admin si unul cu grad mai mare.
Cred ca trebuia sa asteptati sa raspund si eu cu cate ceva.
Daca voi credeti ca stau sa va scot de la ct de 10 ori ca sunteti retardati si aveti chef de stricat eventuri, va inselati.
_
Acum trecand la reclamatia in sine uitati si dovezile mele.
Ai mai jos un demo cu cateva secunde de dinainte de ban + Ban-ul + Textele lui cox.
http://www.mediafire.com/file/9ewfdyvwahmpr9n/deci.dem
http://imgur.com/a/dkndq - Asta in caz ca ma intrebati de ce nu i-am scos de la ct. Aveti cateva poze in care i-am scos de peste 5 ori de la ct. (Deci/Cox/Johnny)
Va spun de pe acum ca ce faceti nu e ok.
Ce faceti voi este tiganie dusa la extrem, de acum orice greseala pe care o faceti nu va fi trecuta cu vederea, va voi taxa la fiecare neregula. Asa ca mare atentie sobolanilor, zic
Daca voi credeti ca stau sa va scot de la ct de 10 ori ca sunteti retardati si aveti chef de stricat eventuri, va inselati.
_
Acum trecand la reclamatia in sine uitati si dovezile mele.
fiyzi wrote:2) Apoi nu cred eu ca ei ca admini si de intrau la ct au inceput sa puna muzica la microfon aici deja infloriti
Ai mai jos un demo cu cateva secunde de dinainte de ban + Ban-ul + Textele lui cox.
http://www.mediafire.com/file/9ewfdyvwahmpr9n/deci.dem
http://imgur.com/a/dkndq - Asta in caz ca ma intrebati de ce nu i-am scos de la ct. Aveti cateva poze in care i-am scos de peste 5 ori de la ct. (Deci/Cox/Johnny)
Va spun de pe acum ca ce faceti nu e ok.
Ce faceti voi este tiganie dusa la extrem, de acum orice greseala pe care o faceti nu va fi trecuta cu vederea, va voi taxa la fiecare neregula. Asa ca mare atentie sobolanilor, zic
+ De asta, facand legatura atenta dintre demo + Poze.
Cox - Lasa-l Baa (In timp ce baga muzica la microfon)
+Demo-ul in sine in care se aude melodia lui deci.
_
As vrea sa fie sanctionati alaturi de mine, e cazul.
Cox - Lasa-l Baa (In timp ce baga muzica la microfon)
+Demo-ul in sine in care se aude melodia lui deci.
_
As vrea sa fie sanctionati alaturi de mine, e cazul.
La deci s-a auzit pt 1 sec muzica , putea sa fie tv . Oricum trebuia doar scos .
Johnny grija cum te simti tu ca Dani Mocanu, puteai lua ban linistit + cele de mai sus+
Mai usor cu spamu de comenzi si comenzi inutile.
Astea doar cateva observatii pentru toti.
Faptul in sine ramane ca desi ei au facut urmatoarele nu trebuia sa dai ban, asta e ,te opreai si mergeai pe forum frumos cu o recl, asa picati toti de vina.
Asteptam verdictul.
Johnny grija cum te simti tu ca Dani Mocanu, puteai lua ban linistit + cele de mai sus+
Faptul in sine ramane ca desi ei au facut urmatoarele nu trebuia sa dai ban, asta e ,te opreai si mergeai pe forum frumos cu o recl, asa picati toti de vina.
Asteptam verdictul.
- johnnyhelll
Tot ce am facut cu muzica, eu si deci, am facut-o cu buna stire pentru amuzament. Tibi si-a dat seama, a ras, a glumit si a si actionat cand deci a intrecut masura; faptul ca reclamatia nu e facuta de deci inseamna ca stie si el "ca a gresit" si e total degeaba( parca nu aveam voie cu avocati..) . Si ca sa iti spun sincer atunci chiar voiam un motiv sa plec, iar lui Tibi oricum nu i-as face reclamatie, stie si bulangiul ala mic din el asta si in final tot nu a dat ban.fiyzi wrote:La deci s-a auzit pt 1 sec muzica , putea sa fie tv . Oricum trebuia doar scos .
Asteptam verdictul.

Ba plm da.. tibi facea event (ceva cu colinde la microfon).. da` a executat comenzi pe un grad mai mare .. da` faceam caterinca.
probabil nu trebuia chiar ban ( cu toate ca a fost 5 min), mergea un nomic.. si da nu era prima oara cand a intrat. intr-un fel a fost deranjant pt tibi ca tot se intra ct, intr-un fel era caterinca si radea si el. da` nu a fost singurul cois care a intrat.. si vrajitor si deci si unii care nu sunt in staff.
nu cred ca trebuia chiar reclamatie.. dar nici n cred ca trebuia ban 5 min (hai 1 min de caterinca:)) )
cel mai bine ar fi sa evitati chestiile astea daca nu "tineti" la glume.
probabil nu trebuia chiar ban ( cu toate ca a fost 5 min), mergea un nomic.. si da nu era prima oara cand a intrat. intr-un fel a fost deranjant pt tibi ca tot se intra ct, intr-un fel era caterinca si radea si el. da` nu a fost singurul cois care a intrat.. si vrajitor si deci si unii care nu sunt in staff.
nu cred ca trebuia chiar reclamatie.. dar nici n cred ca trebuia ban 5 min (hai 1 min de caterinca:)) )
cel mai bine ar fi sa evitati chestiile astea daca nu "tineti" la glume.
Daca vedeti ca omul vrea sa faca un event din creditele lui, de ce incercati sa ii stricati jocul? Din pozele ce le-a pus tibi, se vede clar ca ati intrat de mai multe ori nu doar o data. Caterinca dar cu limita.
Nu trebuia ban pe grad mai mare, dar totusi si-a meritat-o.
Tibi un avertisment. Daca vezi ca nu ai cu cine sa faci event, mai bine ne zici noua ideea si il facem noi.

Nu trebuia ban pe grad mai mare, dar totusi si-a meritat-o.
Tibi un avertisment. Daca vezi ca nu ai cu cine sa faci event, mai bine ne zici noua ideea si il facem noi.