recl deivis

Just..

recl deivis

Post by Just.. »

Nume în joc: Just For Fun
Numele acuzatului: Deivis
Motivul acuzației: scos aiurea de la ct..
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 21:57
Martori prezenți pe server: Cox, bendeac..
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/FxTDP
Scurtă descriere: Scoate aiurea de la ct,iar adminii nu se ocupa cand are 3 av,vb peste ct la god-mode...

PS: ma poti ajuta sa imi gasesc parola de la forum pe primul cont de forum? :D
bendeac12

Re: recl deivis

Post by bendeac12 »

Deci treaba sta in felul urmator:Deivis a zis sa ii dea fd lui krypton si apoi deivis l-a scos bine inteleg 2av da de unde 3? si valbil pentu toti cei care au slot daca e un admin pe server lasati-l pe el sa scrie pe y@ sa ii dea fd unui player ca ala care e la ct nu este atent la chat si este atent la joc PS:Deivis nu te mai crede tare ca ai cr si poti sa faci ce vrei tu sa vb peste jean si alte chestii
DeivisJb

Post by DeivisJb »

De 3 ori pe runda ii spuneam sa dea fd , si nu poata sa spuna ca nu a auzit ca m-am pus jean si am spus just dai fd la ala , nu ii da ca nu stiu ce , bun avea 3 av si l-am scos
Sa spuna restul adminilor daca ma cred tare:) Daca si eu ma cred tare....inseamna ca tu esti profesorul meu..
DeivisJb

Post by DeivisJb »

Oare nu scrie clar pe cheat y@ de la cox , fd la krypton cat sa ne rugam de tine sa ii dai fd? eu ti-am scris pe chat de vreo 3 ori
K4zZ

Post by K4zZ »

Citeste in pana mea regulamentul , daca un admin este pe server se ocupa el , nu vii tu jmenu' din pla sa faci pe grozavul , si ce ? daca ai slot , te crezi mai mare? toti playerii sunt egali , nu conteaza functia.
DeivisJb

Post by DeivisJb »

Dan , te rog sa ii dai ban forum lui k4zz o zi , deoarece injura in reclamatie si nici macar nu e la martori :) sau macar sa ii faci ceva:) imediat vin si cu poza de cate ori i-am spus sa de-a fd , dar nu stiu de ce nu merge sa fac snapshot
DeivisJb

Post by DeivisJb »

http://imgur.com/84yhomv si link-ul cand i-am spus de 2 ori sa ii de-a fd la krypton si atunci nu l-am lasat 5 secunde , vreo 10 secunde l-am lasat si degeaba , el se crede mare si tare si a vrut sa-mi arate ca nu da fd :)
Poza e facuta cu telefonul nu stiu de ce nu-mi merge sa fac snapshot. Probabil e din cauza cs-ului
Just..

Post by Just.. »

De ce sa ii dau fd?? Ca a intrat in camera cu arme? Daca imi amintesc mai bine tu aveai sa-i dau cuiva fd,parca lui bendeac (nu stiu sigur) si nu i-ai dat.
2.Ai vorbit peste jean de cel putin 3 ori la god-mode.
3.I-ai luat din HP lui bendeac cand trageai in el aiura daca imi amintesc mai bine,poate sa ti-o confirme si bendeac chestia asta..
4. :fuckyeah:
Locked