Reclamatie Tibi***

K4zZ

Reclamatie Tibi***

Post by K4zZ »

Nume în joc:K4zZ
Numele acuzatului:Tibi***
Motivul acuzației:Imi da slay degeaba
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:acum
Martori prezenți pe server:bendeac kazimir maximilian etc..
Dovadă(poză sau video): http://i.imgur.com/sBSWySN.png
Scurtă descriere:Pai eram CT si jean a spus ca du-ma la colegul tau ( era Tibi si inca unul in viata ) Si dupa l-am gasit avea arma si NU era freeday nimic , dupa ma trezesc cu slay ..... Ce decideti voi Sall ma duc la joc #Forta jb.b-zone.ro <3 :* :megusta:
Tibi
Smecher de smecher mafiot

Re: Reclamatie Tibi***

Post by Tibi »

Era box si numa ce mi se dusese fd-u si asta se tinea dupa mine cu cacatu ala de arma, cum mi s-a dus fd-u mi-a dat kill.
Apoi.
Schema a fost in felul urmator: Avea 2 av-uri si eu sa nu fiu jegos sa ii dau av si sa il scot direct i-am dat slay si sa imi dea FD.
Image
Tibi

Post by Tibi »

Edit: Stai așa ca nu am citit tot, aveam arma? =))))))))
Careva martori de pe sv sa zică dacă aveam sau nu arma?
Image
DeivisJb

Post by DeivisJb »

Scuze ca intervin , dar nu avea arma :) K4zz esti un player care minte foarte mult am observat :) incearca sa faca doar ura intre admini:)
K4zZ

Post by K4zZ »

Ba , asta ia taci tu Deivis , vezi ca ma abtin sa nu te injur , ca ma cam enervezi , Ba Tibi , cand ne-am intanlit , am vazut ca ai tras cu pistol/arma.... Devis , fii atent , este ultima oara cand te bagi ca bou , ca pana la urma ma jur , ca te spurc , mars dracu' de aici nu te-am pus la martori. Comentezi fix ca un copil fara viitor , sa te bagi in seama.. :fuckyeah:
Last edited by K4zZ on 27 Dec 2016 23:05, edited 1 time in total.
DeivisJb

Post by DeivisJb »

K4zZ wrote:Ba , asta ia taci tu Deivis , vezi ca ma abtin sa nu te injur , ca ma cam enervezi , Ba Tibi , cand ne-am intanlit , am vazut ca ai trag cu pistol/arma.... Devis , fii atent este ultima oara cand te bagi ca bou , ca pana la urma ma jur , ca te spurg , mars dracu' de aici nu te-am pus la martor. Comentezi fix ca un copil fara viitor , sa te bagi in seama.. :fuckyeah:
Panta , ce ai spus o reclamatie in care cel care o face injura este o reclamatie nula , te rog frumos sa iei in considerare din nou acest lucru
fiyzi

Post by fiyzi »

Deivis din moment ce nu esti trecut la martori , ceea ce ai scris tu acolo nu se ia in considerare, asa ca degeaba spui tu sa se sanctioneze, cand tu esti de vina.
Kazimir.

Post by Kazimir. »

:contra: , K4zz eu cred acelas lucru despre tine cum a zis Deivis , oi fii si eu mai retard dar nici chiar asa . Reclamatie nula , injuri la reclamatia ta.
K4zZ

Post by K4zZ »

No , da' ce aveți mă , ați băut spirt , cine o înjurat? , Ba , copilu' asta Kazimir , știi ce înseamnă o înjuratura ? .....
Kazimir.

Post by Kazimir. »

K4zZ wrote:No , da' ce aveți mă , ați băut spirt , cine o înjurat? , Ba , copilu' asta Kazimir , știi ce înseamnă o înjuratura ? .....

baiatu numai injura , nu ma intereseaza ce inseamna o injuratura, + reclamatie nula.
Locked