Cerere Remove
- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: Cerere Remove
Bafta , sabina sper sa iti mearga bine-n continuare , speram sa ia ban permanent deivis si -400k , daca o sa-ti treaca prin minte jb.b-zone.ro sa intri te rog. 
Succes Sabina 
Mult noroc Sabina.
Intr-o lume mirifica,unde totul ia sfarsit,Sabina se lasa,si restu s-au parlit.
Bafta

Bafta

- LUCIFER_XGAMEX
Bafta Sabina 
-
Mihai Adrian
Ho ma baieti ce va ardeti asa?
S-a lasat asta e,poate are motive personale
Nu va mai plangeti pentru un membru din staff care se lasa,fiecare persoana are motive personale de a renunta la un joc anumit..
Nu trebuie sa va stearga la cur pe fiecare-n parte ca sa ramana pe un joc..
...Nelu nu are nimic cu nimeni dar cand vad ca va plangeti asa mult pentru Sabina...mi-e rau..si mie imi pare rau ca s-a lasat dar poate are motive personale,probleme..etc
Si asa a ajuns sa ii fie decizia..pana la urma e viata ei nu a noastra,ne-a fost prietena buna si chiar daca eu am urat-o tot prietena mea era
Bafta Sabina spor mai departe ^_^
S-a lasat asta e,poate are motive personale
Nu va mai plangeti pentru un membru din staff care se lasa,fiecare persoana are motive personale de a renunta la un joc anumit..
Nu trebuie sa va stearga la cur pe fiecare-n parte ca sa ramana pe un joc..
...Nelu nu are nimic cu nimeni dar cand vad ca va plangeti asa mult pentru Sabina...mi-e rau..si mie imi pare rau ca s-a lasat dar poate are motive personale,probleme..etc
Si asa a ajuns sa ii fie decizia..pana la urma e viata ei nu a noastra,ne-a fost prietena buna si chiar daca eu am urat-o tot prietena mea era
Bafta Sabina spor mai departe ^_^
Nu am vrea sa te lasi , dar , bafta in continuare