1. Nume în joc:K4zZ
2. Vârstă:14 jumatate
3. Nume(real):Laur
4. Prenume(real):M.
5. Reședință:Slatina
6. Contact:yahoo
♦ Yahoo Messenger:laurking17@yahoo.com
♦ Steam ID :K4zZ
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) 134 de ore
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/K4zz/ ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă : Da , Jb.B-Zone.Ro. Regulament CITIT O:-) ( Stiu ca am 3 zile cu activitate 0 , dar ama vut teze stiti cum e la sfarsit de semestru , dar cand am avut activitate 100%
n-am putut face cererea pentru ca am facut de pe tableta si nu prea merge asa de bine ca de pe PC , va rog voi fii cel mai activ si ma voi descurca. Acum depinde si de voi. Nu am mai injurat pe nimeni , nu am mai luat foc asa repede..... ) Astept niste pareri.
Ultima.
Re: Ultima.
In primul rand comportamentul tau nu e cel mai ok , si activitatea aia fa-o si dupa cerere , te rugam fa activitate si dupa promitem noi slot cam asa ar veni
Si comportamentul tau corecteaza-l , " n-am mai injurat pe nimeni " tu atragi atentia faptului asta?... Pai daca acum nu injuri ca sa iei slot cand iei slot ce faci? Am spus ce am avut de spus si eu nu cred ca tezele se dau acum

- Cutitar_Expert
- Semi God

Re: Ultima.
revizuieste-ți comportamentul si limbajul, si poate atunci primesti pro.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus