Nume în joc: Deivis
Numele acuzatului: bendeac
Motivul acuzației: face ce vrea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) : cox , bossmic , smeagol http://imgur.com/a/M3MSm
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/XPA1e
Scurtă descriere: A inceput mapa si era freeday , cox trebuia sa primeasca slay dar bendeac nu ia dat si a plecat in cautarea lui ca sa faca un "frag" , apoi na a dat hns si noi la tero am facut boost si m-am urcat sus la tero si el si-a dat noclip la hns cica e loc inaccesibil , pai din moment ce noi tero am facut boost cum e loc inaccesibil , imi spui si mie? Are voie sa-si dea noclip cand vrea ? atunci ce farmec mai are sa ma chinui sa fac boost sa ma scund.. na in fine faza e ca si cox s-a saturat si la intrebat " bendeac nu te crezi prea smecher?" si bendeac ia raspuns ca de obicei " nu ma cred , sunt" se poate vedea in poza foarte bine , na in fine eu am spus ce am avut de spus si nu accept ca cineva sa-si bata joc:)
Astept verdictul:)
Reclamatie bendeac
Re: Reclamatie bendeac
Sunt de acord cu Deivis, bendeac nu este cine stie ce print, daca are S-God.. Nu inseamna ca el face legea pe server
Lui Deivis.
Lui Deivis.

De fapt nu trebuia sa primesc slay pentru ca am calcat deoarece nu era day.... Asa si faza cu noclip la hns , nu este loc inaccesibil din moment ce un T este acolo ! Erati 4 CT puteati face boost pana sus. Deci comanda aiurea. Si nush ce are de la un timp dar se vede Smecher de cand are S-G ..
Noi eram 3 ct cum vrei sa facem boost in 3? plus ca era loc inacesibil mai esti si admin si plus ca ai dovezi insuficiente nu ai dovada ca mi am dat noclip.
Loc inaccesibil , imi spune si mie careva daca pe mapa assault nu poti ajunge sus daca faci boost? am facut 3 boost , ca restu au plecat sa se ascunda .. si nu stiu cum dar default ma ajutat=]]] , nu conteaza cine ma ajutat important e ca faci abuz de functie
Bendeac si numai minti ca erati 3 ct , uitate in poza de la tab si vezi ca erati 4 ct:)
Dovada la noclip?
Nu am facut poza ... dar na.. am uitat sa fac dar martori pot spune ca si-a dat
Dovezii insuficiente.