Cerere slot K4zZ Activiatte FULL OptioN

Locked
K4zZ

Cerere slot K4zZ Activiatte FULL OptioN

Post by K4zZ »

1. Nume în joc:K4zZ
2. Vârstă:14-sprezece
3. Nume(real):Laur
4. Prenume(real):M.
5. Reședință:Slatina xD
6. Contact:yahoo
♦ Yahoo Messenger:laurking17@yahoo.com
♦ Steam ID :K4zZ
7. Număr de ore jucate:(minimum 30)139-140 de ore
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu):http://www.gametracker.com/player/K4zz/ ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Am inteles regulamentul + images/smilies/forever_alone_crying.png Acum am activitate buna , stiu am o zii inactiva dar am avut treaba si plm... P.S actiitatea de azii se va pune.
DrifT722

Re: Cerere slot K4zZ Activiatte FULL OptioN

Post by DrifT722 »

Au trecut 2 zile, trebuie sa treaca o saptamana nu mai fiti asa disperati! :contra:
Image

Post by VrajitoR »

DrifT722 wrote:Au trecut 2 zile, trebuie sa treaca o saptamana nu mai fiti asa disperati! :contra:
:contra:
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Bun, sa o luam cu inceputul. Toata lumea mai are treaba, dar zic ca 30 de min puteai intra si tu pe srv ca sa iti faci activitatea stiind ca urma sa faci cerere. Ca nu cred ca ai fost atat de ocupat toata ziua ca scoala nu tine 12 ore :). Mno, nu zic ca nu ai avut si tu treburile tale dar ti-am zis, juma' de ora nu iti lua prea mult din timp. Asta 1 la mana. 2 la mana, cum o zis si Drift, aveti rabdare sa treaca 1 saptamana de la ultima cerere, ca acum iar trebuie sa astepti 7 zile pana la urmatoarea cerere si n-ai facut nimic. Asa ca ai face bine sa respecti, si tu si toti ceilalti care vor slot, tot ce trebuie pentru a face o cerere corespunzatoare, de la activitate, regulament si comportament pe srv, pana la respectarea zilelor de asteptare de cand ai fost respins. Daca toate astea sunt respectate atunci vei avea :pro: , de la mine cel putin, pana atunci :contra:
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

K4zZ wrote:AM ACTIVITATE BA , STIU NU A TRECUT O SAPT , DAR PLM
Ke dragutz,contra
Image
Image
Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus