Cerere admin Kidu

Locked
KiDu

Cerere admin Kidu

Post by KiDu »

1. Nume în joc: Kidu
2. Reședință:Liverpool
3. Vârstă(minimum 14 ani, putem cere poza de buletin): bla bla
4. Nume(Real): Solomon
5. Prenume(Real): Emi
6. Contact: -
♦ Yahoo Messenger:-
♦ Steam ID:-
7. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/server_info/ ... query=kidu
8. Data cand am primit slot: acum 4 saptamani
●Declar că am primit slot de cel puțin 4 săptămâni și am la activ 80 de ore jucate pe server: o suta cincizeji
Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie" (OBLIGATORIU). Dacă nu îndeplinesc condițiile cererea îmi va fi respinsă: Aici aveti regulamentul>>> viewtopic.php?f=33&t=3228 :alone:
The will of fire never fades.
Image
Joci din 2015 si ai gura mare ca esti vechi ? How cute https://forum.b-zone.ro/topic/108959-ce ... -semi-god/ https://forum.b-zone.ro/topic/97069-cerere-en3rgy/
Sn[a]K3

Re: Cerere admin Kidu

Post by Sn[a]K3 »

:pro: O sa te descurci sigur :*
Image

Image
Image
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

Vr admin mane?
:pro:
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Tibi wrote:Vr admin mane?
:pro:
Nu stiu,vrea?
eu dau dislike deoarece activitate si camioanie
Last edited by Sh0B0 on 31 Jan 2017 09:41, edited 2 times in total.
Image
Image
Image
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Eu cred ca voi nu mai da-ti pe link-ul de GT... Man, tu meriti Pro fara discutii dar gandeste-te ca altu in locul tau cu activitatea aia ar fi primit contra in sec. 2 . Sa nu zici ca-s bolanjiu dar ,Contra pentru activitate. :)
Xplane

Post by Xplane »

Te descurci bine cu slotul si sunt sigur ca vei face o treaba buna si cu adminul,dar cum a zis si rider ..ai decat 4 zile de activitate,daca ai fi facut cererea in 2 zile cu activitate macar 60 min in fiecare zi iti dadeam pro fara sa ezit..
:contra: scuze
Image
VrajitoR

Post by VrajitoR »

:contra:
Xplane wrote:Te descurci bine cu slotul si sunt sigur ca vei face o treaba buna si cu adminul,dar cum a zis si rider ..ai decat 4 zile de activitate,daca ai fi facut cererea in 2 zile cu activitate macar 60 min in fiecare zi iti dadeam pro fara sa ezit..
:contra: scuze
:contra:
Panta

Post by Panta »

TheBlueR1der wrote:Eu cred ca voi nu mai da-ti pe link-ul de GT... Man, tu meriti Pro fara discutii dar gandeste-te ca altu in locul tau cu activitatea aia ar fi primit contra in sec. 2 . Sa nu zici ca-s bolanjiu dar ,Contra pentru activitate. :)
Hai jura tu >>>Image Si mai esti si MOD. Nu stiu la cine trebuia sa te uiti de activitate

Si voi restul va luati ca turma.

Are doar 2 zile, din care restul jucare, nu vad mare bai, mai ales ca a recuperat orele din cate vad.

Stiu ca ai citit regulamentul, dar data viitoare mai treci odata. Uneori se fac modificari si fara sa stiti.

:acceptat:
Image
Locked