Recl Tibi si Vrajitor.

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
bendeac12

Recl Tibi si Vrajitor.

Post by bendeac12 »

Nume în joc: bendeac
Numele acuzatului: Tibi si Vrajitor pt ca si el a dat revive si tibi slay.
Motivul acuzației: Abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB): http://imgur.com/a/UHddE
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/PuOgr
Scurtă descriere:Pai eu l-am omorat pe 1 din greseala si mi-a dat slay si apoi vrajitor cu tibi i-a dat revive lu ala.
VrajitoR

Re: Recl Tibi si Vrajitor.

Post by VrajitoR »

In primu rand i-am dat revive la ala ca asa a zis Tibi si TIA dat slay pt ca erai retardat si tot trăgeai in mine si nu plecai din teren cand a zis Tibi
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Pai din cate se vede in poza ... ei faceau fotbal.. faptu ca l`ai omorat aiurea trebuia tu sa ii dai revive si sa remediezi situatia pe server nu sa vi sa te plangi pe forum... puteai vb cu ei pe u@. Si sa ii zici lu tibi sa iti dea revive si tie :D. pan la urma si tu si T Trebuie sa ascultati de jean :) daca el considera ca trebe sa mori :)) ti`a dat slay nush ce sa zic :)) din orice "cel mai mic cacat" faceti reclamatii :-j .

PS: Nu ma bagam da Tibi e prea frumos :)) :D .
#PANTAprefatecanuvezi :)) <3 >:D<
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
Panta

Post by Panta »

Nu primeste nimic. Ti-a dat slay pe drept, pt ca nu ascultai de CT.

Data viitoare nu mai luati voi masuri intre voi ca asa vreti. In primul rand Tibi, nu se dau comenzi pe grade mai mari, credeam ca sti deja asta.

:closed:

EDIT: M-am razgandit. Primesti totusi warn. Dupa sa nu spuneti ca nu ma iau dupa regulament.
Image
Locked