GOD cu gura mare

Ai vreo idee geniala ce ar putea imbunatati serverul? Impartasestene si noua!

Sa oferim acces la microfon adminilor GOD, cum au ownerii?

da
24
92%
nu
2
8%

Total votes: 26
Carnacior

GOD cu gura mare

Post by Carnacior »

De ceva timp ma roaga Sabina sa pun alltalk si la gradul God.
Mie sincer mi-e absolut tot una avand in vedere ca nu joc; dar vreau sa aud parerea jucatorilor inainte

Va rog sa votati dupa propria judecata, nu dupa turma
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Becaly09

Re: GOD cu gura mare

Post by Becaly09 »

:pro: God-ul ar avea nevoie de asa ceva in multe cazuri..
KiDu

Post by KiDu »

Sunt prajit , imi cer scuze , :pro:
Last edited by KiDu on 09 Feb 2017 02:11, edited 1 time in total.
The will of fire never fades.
Image
Joci din 2015 si ai gura mare ca esti vechi ? How cute https://forum.b-zone.ro/topic/108959-ce ... -semi-god/ https://forum.b-zone.ro/topic/97069-cerere-en3rgy/
fiyzi

Post by fiyzi »

Nu vad ce cacealma o sa fie avand in vedere , ca singuru lucru care il poti vb in plus ar fi sa atragi atentia unui jucator sau sa explici cate ceva.
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

:pro:
Image
Sn[a]K3

Post by Sn[a]K3 »

:pro:
Image

Image
Image
AngelesHDx

Post by AngelesHDx »

:pro: daaa
Ma numesc cool :like:
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Totusi propun sa fie si la gradu de "Semi-God" din moment de este aproape de God,nu o spun pentru ca detin acest grad,dar am unele momente cand am nevoie sa vorbesc de la tero sa ma auda ct,chiar daca scriu pe y@ am patit ca unii sa-mi zica:"Da de ce m-ai scos?nu am vazut cand mi-ai scris" , sau pentru a explica la cineva daca intreaba de slot sau ceva nelamurire,sau cand am explicat lui Panta de bugu de la shop,atunci multi faceau spam pe y si pana scrii... Asta ar fi parerea mea
Image
Image
Image
Dan

Post by Dan »

Sh0B0 wrote:Totusi propun sa fie si la gradu de "Semi-God" din moment de este aproape de God,nu o spun pentru ca detin acest grad,dar am unele momente cand am nevoie sa vorbesc de la tero sa ma auda ct,chiar daca scriu pe y@ am patit ca unii sa-mi zica:"Da de ce m-ai scos?nu am vazut cand mi-ai scris" , sau pentru a explica la cineva daca intreaba de slot sau ceva nelamurire,sau cand am explicat lui Panta de bugu de la shop,atunci multi faceau spam pe y si pana scrii... Asta ar fi parerea mea
Hai sa facem si la slot
Suzy

Post by Suzy »

Dan wrote:
Sh0B0 wrote:Totusi propun sa fie si la gradu de "Semi-God" din moment de este aproape de God,nu o spun pentru ca detin acest grad,dar am unele momente cand am nevoie sa vorbesc de la tero sa ma auda ct,chiar daca scriu pe y@ am patit ca unii sa-mi zica:"Da de ce m-ai scos?nu am vazut cand mi-ai scris" , sau pentru a explica la cineva daca intreaba de slot sau ceva nelamurire,sau cand am explicat lui Panta de bugu de la shop,atunci multi faceau spam pe y si pana scrii... Asta ar fi parerea mea
Hai sa facem si la slot
mie-mi convine :))
Image
Image
Locked