Mare revenire - Reclamatie Syntros.

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
rdanut74

Mare revenire - Reclamatie Syntros.

Post by rdanut74 »

Nume în joc: Nea Nelu
Numele acuzatului: Syntros an plm
Motivul acuzației: Knife face glume cu el cu "jbe_nomic unjean" apoi syntros il injura.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 11:42
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB) KNIFE - http://imgur.com/a/O1L3V
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/umkw5
Scurtă descriere:Am intrat putin pe server cum se intampina ca : Knife facea glume despre Syntros cu Jbe_nomic unjean, si acest maret slotar, cand e singur injura si mna' cum sa nu dam noi de copii,il injura pe acesta .
Nea Nelu care ti-o dat felu
"Nelu a intrat pe JBZONE" pierde 10.000 credite,"Nelu s-a deconectat de pe JBZONE"
Eu sunt Nelu traiesc in Romania cu o banda de boschetari in orasu Ceatarna din Mioiei?
Daca lumea te ia de prost ia-o si tu mai tare pe ea.

Image

Image
KN1F3r2

Re: Mare revenire - Reclamatie Syntros.

Post by KN1F3r2 »

fRATE DACA VREI SA STI NOI SUNTEM PRIETENI BUNI SI CE DACA M-A INJURAT ASA AVEM GLUME NOI (MAI PROASTE0 AM SKIPEUL LUI SI GLUME DASTE AVEM SI NICI EL NICI IO NU NE SUPARAM
Syntros

Post by Syntros »

:fuuuck: Era o gluma intre noi
Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb :WTF:
fiyzi

Post by fiyzi »

Nu ai voie sa folosesti comenziile pe altii doar asa pentru distractie chiar daca sunteti prieteni si vreti sa faceti glume intre voi, este specificat in regulament.
Syntros

Post by Syntros »

Inteleg frate am facut o greseala dar baiatul ala statea afk doar ca sa ma printa pe mine cu vreo faza ca asta habar n-am de ce :contra:
Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb :WTF:
KN1F3r2

Post by KN1F3r2 »

fizy nici nu sunt slot si nu am acces am scris pe y jbe_nomic Syntos am citit regulamentul de 2 ori si stiu asta si cum am mai zis am scris ppe y si nu-s slot! :lool:
rdanut74

Post by rdanut74 »

Ba, Daca un prieten va spune sugi pula, tu cum reactionezi? o iei ca pe o gluma nu?

Eu iau totul in serios,fie prieten,fie mortii lui.

+ Fizyi are dreptate nu aveti voie sa folositi comenzi intre voi fie distractie + ca

M-ai injurat pe speak, cand erai CT si ti-am zis ca ti-am facut reclamatie.
"Nelu a intrat pe JBZONE" pierde 10.000 credite,"Nelu s-a deconectat de pe JBZONE"
Eu sunt Nelu traiesc in Romania cu o banda de boschetari in orasu Ceatarna din Mioiei?

Image

Image
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

De cand avem avocati ? :))
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
Syntros

Post by Syntros »

Si sa zicem ca un jucator fara SLOT scrie pe y jbe_nomic Syntros ala ce primeste? :contra:
rdanut74

Post by rdanut74 »

KiLLeRiTz`AA wrote:De cand avem avocati ? :))

care avocati?

Image

Image
Locked