SA TIINETI MINTE TOATA VIATA OAMENILOR! ORICE OM MERITA O SANSA, AICI PE JB.B-ZONE.RO S-A SCHIMBAT TOTUUUL!
Noi ne creem sperante ca luam slot.. dar ce adminii activitatea... SINCER UNII PLAYERI CUM AR FI DE EXEMPLU EU SI ALTII SUNTEM MAI ACTIVI DECAT ADMINII! ADMINII CARE NICI MACAR NU INTRA + OWNERII? Nu l-am vazut decat pe Dan pe server... In rest NIMENI.. Si pe Panta dar foarte rar foarte rar!
M-am saturat! ACum 3 ani era foarte frumos cu 0nLy. si cu ceilalti playeri care eram tovarasi prieteni cu totii dar sincer sa fiu jb.b-zone.ro s-a schimbat. s-a schimbat foarte mult! Zici ca e al**aCs, la care am incercat sa le dau flood pt sv vostru! la care am injurat in comentariile de la youtube, la care le-am zis sa intre pe b-zone nu pe serverul lor de cacat! Ce s-a intamplat oameni buni cu voi ? CE S-A INTAMPLAT ?
Ganditi-va daca mai continuati asa admini care abuzeaza chestii, ganditi-va cati playeri o sa mai aveti! Aveti grija. sincer sa fiu tre sa ma gandesc daca e sa ma mai joc pe acest server ori sa ma las de tot! Vreau sa va spun ca unii admini din nou va repet zice ca nu avem activitate. De 1 an jumate incerc sa iau slot cu activitatea mea! Dar cum ? Toti adminii erau activi cand era 0nLy. [P.S stiu ca nu e vina voastra ca a plecat el] Dar sincer sa fiu incercati sa reincepeti acele vremuri frumoase... sper ca Carnacior sa vada asta si sper sa luati in serios ce v-am spus!
Aveti si voi grija adminilor.. pentru ca cine stie...
Imagine
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Bun, doresc sa discut aici ceva pentru a vedea toti de pe server, noi sau vechi.
De curand am primit niste afirmatii : esti degeaba pe server, de ce esti admin, etc , pe motivul ca acea(ele) persoana(e) au fost omorate pe nedrept.
Bun. Vreau sa discutam putin legat de asta.
Eu cand sunt pe server mai ales cand sunt singur nu pot sa ma uit pe toti odata, daca sunt inchis intr-o cusca si/sau undeva unde nu am cum sa vad daca altul moare eu nu am cum sa stiu daca ai fost omorat pe drept sau nedrept.Pentru a putea face asta ar trebuii sa stau spec toate mapele sa ma uit pe fiecare player .
Asta este una.
Acum ce se intampla daca esti omorat pe nedrept cand am fost de fata si am vazut?
Ei bine persoana aceea primeste 1 av, iar playerul respectiv nu ar trebuii sa inceapa sa injure acel ct sau un admin ca de ce nu ii da ban sau de ce nu il scoate.
Se da 1 av la 3 av se scoate de la ct, nu se da ban sau se scoate de la ct deoarece asa ai spus tu ca player, deoarece toti sunteti egali.
Legat de ceea ce spuneti voi ca playeri cand un admin intra pe server.
Vezi ca ala avea 2 av si acu m-a omorat pe mine deci 3 av , trebuie sa il scoti.
Nu, nu trebuie sa il scot deoarece eu unul ca admin sau altul nu are de unde sa stie daca ceea ce spui este adevarat.Poate doar vrei sa iasa ca te-a omorat si ai ciuda pe el, poate te-ai enervat,poate vrei tu ct, si daca spui adevaraul un admin nu il poate scoate fara dovezi.
Sper ca am acoperit tot ceea ce a fost nelamurire astazi pe server.