am aproape 16 baSh0B0 wrote:"Copii cu admin"Dj Alexander wrote:Propun: Flavi
Maximilian23
BossMic
Ne-am transformat in serverul lui Strumf?
In legatura cu ideea, nu stiu ce sa zic, admin pot lua cei care au 14 ani. In rest.....
Propunere (pe timp de criza)
Re: Propunere (pe timp de criza)

Dar am mai zis,nu noi decidem,ownerii iau decizia
Eu doar am vrut sa ajut serverul.

- Dj Alexander
Dezastru... dezastru.. 20 playeri pe server si niciun admin... 1 ct din 4 ct are microfon,restu fac freekill,altu spune comenzi cu simon spune.. Altu injura ... Dezastru,atat pot sa spun... Rest In Peace

Frate e ceva normal nu doar serveru asta e gol de admini ci si alpha si toate servere de cs stii de ce?
pentru ca multa lume s-a plictisit de aceste moduri pana si eu dar eu mai joc ca vreau sa revin sa imi placa iar jb-u *in general mai joc si altele dar doar pe asta am 500+ ore*
asa bun unii nu mai au timp (bacalaureat/liceu/munca/viata personala/etc) uite suzy era god oare de ce s-a lasat?, like la fel, dislike la fel, krypton la fel,infernus la fel, jebelu la fel, toti s-au lasat si aia erau preferatii mei sa nu uitam de cata,xman,master69,darkofdead,toti care erau mai cunosteam cativa dar nu mai stiu nick, oricum erau multi si eram si eu cunoscut si inca sunt apreciez ca joc pe serveru asta de ogramada de timp (calculati voi 510 ore mi-e lene) e ceva normal sa nu mai fie playeri..
Apropo faptu cu copii pe server...serveru in momentu acesta are boost, si intra tot felul de ratati de 9-10 ani si fac fk (au ban poate pe celelalte) si ce sa le faci asta e
Lipsa de admini da ai dreptate e destul de mare, dar nu ai ce sa faci..asteptati pana la r4ge si o sa vedeti ceva nou la server si sperand si ceva update-uri..
pentru ca multa lume s-a plictisit de aceste moduri pana si eu dar eu mai joc ca vreau sa revin sa imi placa iar jb-u *in general mai joc si altele dar doar pe asta am 500+ ore*
asa bun unii nu mai au timp (bacalaureat/liceu/munca/viata personala/etc) uite suzy era god oare de ce s-a lasat?, like la fel, dislike la fel, krypton la fel,infernus la fel, jebelu la fel, toti s-au lasat si aia erau preferatii mei sa nu uitam de cata,xman,master69,darkofdead,toti care erau mai cunosteam cativa dar nu mai stiu nick, oricum erau multi si eram si eu cunoscut si inca sunt apreciez ca joc pe serveru asta de ogramada de timp (calculati voi 510 ore mi-e lene) e ceva normal sa nu mai fie playeri..
Apropo faptu cu copii pe server...serveru in momentu acesta are boost, si intra tot felul de ratati de 9-10 ani si fac fk (au ban poate pe celelalte) si ce sa le faci asta e
Lipsa de admini da ai dreptate e destul de mare, dar nu ai ce sa faci..asteptati pana la r4ge si o sa vedeti ceva nou la server si sperand si ceva update-uri..
Nu cred ca se va mai da rage... Inteleg adminii care nu au timp sa intre deoarece au si ei viata personala..de asta am facut aceasta propunere.. e RIP serverul. Si regret. Rest in peace. Trebuie o noua serie de admini . Neaparat. Cei activi sa ramana si cei care nu au fost activi sa ia remove.. Si sa se faca o "tombola" cu admine iar playerii cu cea mai multa experienta ,comportament decent sa ia admin. Este o propunere pe timp de criza.. Este critica situatia in care a ajuns serverul. Iubesc Jb.B zone.ro si de asta fac lucrurile astea. Eu am speranta ca se vor rezolva treburile. Pace!

- Dj Alexander
Ba io nush...am timp sa intru pe server,am ajuns sa ma lupt singur cu jbe_nomic cand vin ratati de astia cu fk...ce dreaq
Acuma daca Carnacior sau restu de Owneri za ma ajute ....aia e dar tot o sa raman SLOT pentru ca apar serveru
#respectbzone
Acuma daca Carnacior sau restu de Owneri za ma ajute ....aia e dar tot o sa raman SLOT pentru ca apar serveru
#respectbzone
ba frt ,nu se mai poate.. iar am intrat pe server,unu face freekill,altu face reclama la sv lui strumf... Nu se mai poate! Eu vad singura solutie o "tombola" de admini... atat...rip

- Dj Alexander