Cei 2 care au ridicat Cupa Romaniei - Tanase(Flavi_MasterKILL) Rusescu (AndreyXXY)

Pe scurt, Steaua castiga si Dinamo e de cacat.bendeac12 wrote:Am fost de fata la Cupa Jb.b-zone.ro si cred ca echipa care a castigat chiar a meritat aceasta cupa Andreyxx este Gholgeterul competitii cu 3 Goluri si un auto-gol cat despre Flavi el merita cel mai bun portar chiar daca nu a avut nici un sunt pe spatiul portii el merita aplaudat , cat despre echipa invinsa pot sa zic despre ei ca au luptat pentru fiecare minge chiar daca au avut o posesie de 0.5 la suta dar merita aplaudati . Cea mai tare finala am stat cu sufletul la gura si cand andrey si-a dat auto-gol pentru ca am pus la pariuri pe echipa lui si am crezut ca vor sa faca blat. Echipa lui Flavi si andrey avea o cota de 8 sa castige aceasta finala dintre Steaua si Dinamo. Feliticitari tuturor pentru jocul foarte frumos!

Vezi ca te vede piggySh0B0 wrote:Pe scurt, Steaua castiga si Dinamo e de cacat.bendeac12 wrote:Am fost de fata la Cupa Jb.b-zone.ro si cred ca echipa care a castigat chiar a meritat aceasta cupa Andreyxx este Gholgeterul competitii cu 3 Goluri si un auto-gol cat despre Flavi el merita cel mai bun portar chiar daca nu a avut nici un sunt pe spatiul portii el merita aplaudat , cat despre echipa invinsa pot sa zic despre ei ca au luptat pentru fiecare minge chiar daca au avut o posesie de 0.5 la suta dar merita aplaudati . Cea mai tare finala am stat cu sufletul la gura si cand andrey si-a dat auto-gol pentru ca am pus la pariuri pe echipa lui si am crezut ca vor sa faca blat. Echipa lui Flavi si andrey avea o cota de 8 sa castige aceasta finala dintre Steaua si Dinamo. Feliticitari tuturor pentru jocul foarte frumos!