Deci propunerea mea vine in felul urmatori.(slot/admin de weekend)
In ce consta sunt uni pleyeri de exemplu eu care nu prea avem timp in timpul zileor de luni-vineri si care am dori grad pe servar
Si sa se faca cerere normala de grad dar la sfarsit sa scrie " cerere grad de weekend " (si sa aiba acces ca la aceleasi comenzi ca ceilalti de gradu lui)
Si gradu sa fie permanent in fiecare zi adica poate are ceva timp liber sa stea pe sv
Stiu ca e unpic mai ciudata propunerea dar na
Astept parerile voastre
Propunere
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Re: Propunere
NeSunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate