Reclamatie RoYaL-RAUL - Limbaj

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
Syko
Smecher de smecher mafiot

Reclamatie RoYaL-RAUL - Limbaj

Post by Syko »

Nume în joc: Aqua
Numele acuzatului: RoYaL-RAUL
Motivul acuzației: Limbaj
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: In jurul orelor 21:00-22:00
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB): Nu vreau sa pun pe nimeni, Rebeca tine cu el deci nu, mai bine lasa sa spuna totul dovezile. http://imgur.com/a/89eRp
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/CZyYw
Scurtă descriere: Imi pare rau ca am zis de taicatu', nu am stiut ca este decedat, insa cand tu vii, intrii pe server si incepi sa ma iei la misto sa te dai smecher in fata lu' Rebeca si apoi sa ma injuri de mama, nu stam la discutii. Tu esti singurul admin si jucator care are ceva cu mine, deci, bendeac cu astia ma inteleg de minune, in schimb cu tine deloc, ai ceva cu mine si nu doar cu mine, mi-a zis multe caras.
Image
RoYaL-RAUL

Re: Reclamatie RoYaL-RAUL - Limbaj

Post by RoYaL-RAUL »

da, recunosc am zis toate astea, astept sa fiu sanctionat, insa doar o faza a fost legata de tine ;) daca esti asa cu pula mare spune si ce ai zis tu si duap vb
Image
Syko

Post by Syko »

RoYaL-RAUL wrote:da, recunosc am zis toate astea, astept sa fiu sanctionat, insa doar o faza a fost legata de tine ;) daca esti asa cu pula mare spune si ce ai zis tu si duap vb
Mi-am recunoscut greselile spuse la microfon, asta recunosc, dar tu de fiecare data cand intri pe server trebuie sa imi dai ,,un rekt'', astazi ai spus" Ce ai aqua nu ai facut laba pe ziua de azi? ", de ce? de ce nu ma lasi odata in pace?
Image
juzzer

Post by juzzer »

Eu nu am nimic cu nimeni ,dar aqua cam are dreptate. Fara hate. De ex,era god mode si mai erau 10 secunde pana se termina mapa,si royal a schimbat o exact atunci. Nu numai ca nu a dat extend,dar a si schimbat inainte,si nu e prima oara. A da,si si a dat si revive pentru ca l am omorat la godmode pentru ca a vorbit. Nu am facut eu o reclamatie separata,pentru ca nu vreau sa ma cert cu nimeni,urasc hate ul. Dar am vrut sa mentionez si treburile astea. Martorii la ce povestesc eu se regasesc in poza . No hate. Pace!
Image
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Senzzatiune si Royal, puteti inceta sa mai fiti retardati? A da, si incetati cu spamu. :)
Image
Image
Image
Syko

Post by Syko »

Sh0B0 wrote:Senzzatiune si Royal, puteti inceta sa mai fiti retardati? A da, si incetati cu spamu. :)
Tu spui de mine ca-s retardat iar de royal intregul server, sa mentionez ca el nu da vote la mapa si schimba ce mapa vrea cioaca lui, daca mai gasesc pozele o sa fac o reclamatie separata, ma faci retardat pentru ca ce? ca zice de mama mea? poate ca voi nu stiti, cum nici eu nu am stiut de tatal lui raul, nu mai comentati deampulea daca nu stiti despre ce este vorba.
Image
Dan

Post by Dan »

Remove si daca tu mai intri in staff atunci inseamna ca eu sunt mort.
Panta

Post by Panta »

Ia stai putin Dane. Sennzation asta nu avea interdictie de la mine? Atunci de cand pana cand are dreptul sa mai joace?

Topic unlocked pana ma lamuresc si eu. Astept raspunsuri la ce am afirmat mai sus.
Image
Panta

Post by Panta »

Edit:

Asta e sennzation. Player care provoaca pe toti, a luat si ban de nu stiu cate ori, a primit si pt reclama apoi a luat unban de la carnat cand a dat la toti.

Royal sti bine ca si tu stai prost cu abtinutul, nu mai baga in seama si mai bine faci reclamatie. Inteleg ca te-ai simtit prost ca te injura de tata dar totusi.

Apropo legat de gradul lui, eu i-am dat adminul pt ca era "criza" de admini. Daca nu te ocupi de gradul tau, o sa iei de la mine remove. Mi-ai promis ca te joci din pierdere de timp si sa te relaxezi, atunci fa asa cum ai zis, dar respecta totodata si regulamentul.

Primesti doar 1 warn nu remove.
:closed:
Image
Locked