Cerere ban robert.

RoYaL-RAUL

Cerere ban robert.

Post by RoYaL-RAUL »

1. Nume în joc: RoYaL-RAUL
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: Robert .
3. Motivul acuzatiei:wall
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum 5 minute
5. Martori prezenți pe server: aqua danger etc
6. Ip-ul acuzatului: 92.80.70.2
7. Dovadă: http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=721280
8. Scurtă descriere: eu zic ca wargods este mult mai ok decat un demo, avand in vedere ca la demo poate sa stea cu unu sau cu altu pe skype si sa-i spuna unde sunt aia, wargods arata exect ce are acel player
Image
Robert.

Re: Cerere ban robert.

Post by Robert. »

Vere,nu stiu ce dracu m-ai pus sa fac,dar in spre surprinderea ta nu am wall .. Ciudat nu ?

http://imgur.com/a/cnlSD

Nu stiu daca e vreun cacat de script in Nvidia E9 PRO (cel mai bun cs la ora actuala) dar.nu am de ce sa joc cu wall/aim pe acest mod ;) :fuckyeah:

Ti-a zis si Aqua sa imi faci poze,dar tu nu Batman,Batman hai cu WG-u tau . De unde sa stiu eu ca WG-u ala sau ce e nu are vreun bug sau e stricat ? Si asa si este ;) Ti-am si zis sa imi faci poze si sa ti le trimit pe skype/mess sau direct ti le urcam pe imgur ... Deci pls .. :bitch:
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Image
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Robert. wrote:Vere,nu stiu ce dracu m-ai pus sa fac,dar in spre surprinderea ta nu am wall .. Ciudat nu ?

Nu stiu daca e vreun cacat de script in Nvidia E9 PRO (cel mai bun cs la ora actuala) dar.nu am de ce sa joc cu wall/aim pe acest mod ;) :fuckyeah:

Ti-a zis si Aqua sa imi faci poze,dar tu nu Batman,Batman hai cu WG-u tau . De unde sa stiu eu ca WG-u ala sau ce e nu are vreun bug sau e stricat ? Si asa si este ;) Ti-am si zis sa imi faci poze si sa ti le trimit pe skype/mess sau direct ti le urcam pe imgur ... Deci pls .. :bitch:
Raporturile wargods sunt folosite de multe servere pentru identificarea codatilor rapid si simplu.
Demo-urile si ss/poza sunt metode alternative.
Syko
Smecher de smecher mafiot

Post by Syko »

TheBlueR1der wrote:
Robert. wrote:Vere,nu stiu ce dracu m-ai pus sa fac,dar in spre surprinderea ta nu am wall .. Ciudat nu ?

Raporturile wargods sunt folosite de multe servere pentru identificarea codatilor rapid si simplu.
Demo-urile si ss/poza sunt metode alternative.
Sunt folosite pe serverele de mix/war si chiar clasice, mai putin celelalte moduri. Scriptul gaseste ,,cod'' in nvidia pentru ca nu a stat nimeni sa testeze acel CS sa vada scripturile din el, wargods a fost conceput pentru 1.6 clasic pe steam/non-steam, nu nvidia.
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Bun vad ca unii nu inteleg iar altii nu stiu

Wargods este un program .exe care iti este dat de catre un admin al unui sv , dupa ce dai click pe el iti scaneaza pc pentru eventuale injecturi, cfg, etc
Dupa care iti da un link care iti arata rezultatul
Daca dupa ce deschizi linkul iti apare cu albastru tot inseamna ca esti curat si nu ai nimica, adica nu primesti ban
Daca este rosu ca mai sus inseamna ca a detectat ceva " necurat" , la tine se observa : Report:Found DLL CFG: robert.cfg (total lines: 1154) - unknown status
Adica ai folosit un inject pentru wall/aim/etc ce o mai fi.
Normal acel dll poate fi si de la cs in sine insa majoritatea sunt externe.
Desii reportul iti este pus pe baza la cfg care il ai tu acel cfg foloseste comenzi care in mod normal nu sunt intr-un cs.
Gen poate ai cautat pe google cfg cu silent aim, iar acel cfg contine cateva comenzi ce nu sunt recunoscute decat ca un inject.

Sper ca am lamurit cate ceva

Avand in vedere ca noi nu folosim wargods , ti se cere demo , deci nu am ce sa ii fac momentan

Edit: de ce numele celui din report e Keed si cel din cerere e robert?
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

si-a schimbat numele cand a intrat pe sv, si fiyzi, wg este mult mai ok decat demo, daca mergi pe un sv public ai sa vezi ca se foloseste, si nu se iau in considerare cfg-uri pt b-hop sau alte cacaturi+ ca acolo jos scrie clar ca a ami fost ddtectat si in scanarile anterioare, asta insemnand ca si un alt admin de pe un alt sv i-a cerut si cel mai probabil a primit ban.

www.wargods.ro/wcd/report.php?id=722541 asa trb sa arate un wg "curat" daca era doar un cfg de b-hop nu il arata cu rosu Found DLL CFG: robert.cfg (total lines: 1154) - unknown status daca erau 10-20 de dll-uri dar nu aproape 1200 si nici nu paote sa zica ca e de la un sv anume pe care a jucat, am jucat pe multe sv-uri si de jb si de cs si de zm etc. nici un sv nu-ti baga cfg.
Image
Syko

Post by Syko »

http://csnvidia.com
abia in versiunea CS NVIDIA v9 problemele cu wargods au fost rezolvate, practic el nu are nimic, nu e vinovat, cs-ul lui are configuri pe care wargods le considera suspecte.
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Raul noi nu folosim wg asa ca ti se cere demo
In plus degeaba ii zice lui ca are cv cu cfg , nu exista cfg cu aim/wall si alte rahaturi de genu , alea sunt inject adica programe , nicidecum un cfg nu o sa iti dea tie wall
Syko

Post by Syko »

fiyzi wrote:Raul noi nu folosim wg asa ca ti se cere demo
In plus degeaba ii zice lui ca are cv cu cfg , nu exista cfg cu aim/wall si alte rahaturi de genu , alea sunt inject adica programe , nicidecum un cfg nu o sa iti dea tie wall
exact, in cfg se afla doar bindurile si celelalte comenzi legate de cs, sunetele setate, culoarea chatului, etc.
Image
Locked