Nume în joc: Aqua
Numele acuzatului: RoYaL-RAUL
Motivul acuzației: gag aiurea.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 30/05/2017 - 20:40
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB): Sprite, Seven - http://imgur.com/a/9G4R6 ultima poza de jos este cea cu TAB.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/9G4R6
Scurtă descriere: Am spus "Stoica nab" si am primit gag, cica nab este o jignire, insa inseamna defapt incepator, este un pseudonim.
Reclamatie RoYaL-RAUL - Gag aiurea
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamatie RoYaL-RAUL - Gag aiurea
l-ai facut prost pe sprite parca, si tot tu te plangeai ca nu dau gag, vezi ca te contrazici singur

RoYaL-RAUL wrote:l-ai facut prost pe sprite parca, si tot tu te plangeai ca nu dau gag, vezi ca te contrazici singur
ia vino tu sprite si spune.
prost?
am spus nab bai fratioare.

coaie, pe bune i-ai dat gag pe chestia aia? sa-mi bag pula ba. parca sunteti 2 copii care isi strica jucariile unul altuia.
cat despre prima reclamatie, raule, nu asa scapi de virginitate fam.. si ce daca e fata si joaca cs, nu trebuie sa o lasi sa castige la box sau sa o lasi sa castige godmode. asa ai facut si cu sabina, ce ai castigat din asta? iti zic eu ce, umilinta. cui pula mea ii pasa ce are in pantaloni?! daca iti da nuduri in privat, eh asta e partea a 2-a, si eu as fi facut la fel.
cat despre prima reclamatie, raule, nu asa scapi de virginitate fam.. si ce daca e fata si joaca cs, nu trebuie sa o lasi sa castige la box sau sa o lasi sa castige godmode. asa ai facut si cu sabina, ce ai castigat din asta? iti zic eu ce, umilinta. cui pula mea ii pasa ce are in pantaloni?! daca iti da nuduri in privat, eh asta e partea a 2-a, si eu as fi facut la fel.
https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- RoYaL-RAUL
Sprite wrote:coaie, pe bune i-ai dat gag pe chestia aia? sa-mi bag pula ba. parca sunteti 2 copii care isi strica jucariile unul altuia.
el se plangea ca nu dau gag, daca dau iar nu-i place

MA REFEREAM LA REBECA, CAT INJURA NU ESTI IN STARE "MORTII MA-TII" "SATI IAU COPI N PULA" si mai stiu eu ce.RoYaL-RAUL wrote:Sprite wrote:coaie, pe bune i-ai dat gag pe chestia aia? sa-mi bag pula ba. parca sunteti 2 copii care isi strica jucariile unul altuia.
el se plangea ca nu dau gag, daca dau iar nu-i place
Dar pentru nab... faceam singur cerere remove.

Daca vi cu atatea reclamatii crezi ca o sa dau 10 warnuri? Tie iti place sa faci reclamatii asa una dupa alta cu intamplari in aceeasi harta sau ora sau cacaturi.
Royal e ultimul avertisment, daca nu te comporti ca atare nu stiu daca mai ai tu sanse la admin curand.
Royal e ultimul avertisment, daca nu te comporti ca atare nu stiu daca mai ai tu sanse la admin curand.