Chat

Darius.

Re: Chat

Post by Darius. »

Defapt, aici in Spania ai tableta in loc de carti, deci mai dau o geana pe forum din pauza in pauza :D
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Lele Lol wrote:Aaa, ce noroc de tine mă! :)) la info merg şi eu când e timpu' :)) dar tu ai cs-u pe laptop? Şi te joci acolo? =)) mă ce viaţa ai tu as vrea şi eu ..
You're B-) man! ;)

Nu ma joc cs la ore :)). Intru doar pe forum daca am timp.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

A, ok m-ai lămurit şi să şti că eşti foarte norocos să ai owner şi staff pe forum :d mai ai admin pe alte servere?
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Lele Lol wrote:A, ok m-ai lămurit şi să şti că eşti foarte norocos să ai owner şi staff pe forum :d mai ai admin pe alte servere?
Nu si nici nu as avea timp.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Ok, dar e bine că ai timp de Jb.B-ZoNe.Ro de abia mai ţi controlul când intri şi asta aş vrea şi eu doar că nu mai intră Cârnăcior să verifice codul să-mi dea adminul! :((
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Nu te pot ajuta cu donatia. Asteapta sa intra.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Ştiu că nu mă poţi ajuta dar ce pula mea să fac? Să aştept.. Am de ales? :)) aştept şi când intră mi-l da.. Chiar şi dacă intră Duminica care este cel mai probabil :d

/:) /:) :hump: :)) :-j
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Se pare ca lui Carnacior nu-i pasa atat de mult de server cat ne pasa si noua, stiu ca "are si o viata, prietena, scoala, munca, si toate astea..." da are o responsabilitate fata de server si daca nu e in stare sa sio asume sa io dea macar altcuiva...
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Darius. wrote:Se pare ca lui Carnacior nu-i pasa atat de mult de server cat ne pasa si noua, stiu ca "are si o viata, prietena, scoala, munca, si toate astea..." da are o responsabilitate fata de server si daca nu e in stare sa sio asume sa io dea macar altcuiva...
Păi da mă dar de aia este aici only, să ajute cu întreţinerea serverului şi este ven0m(care nu se interesează). Deci cum ziceam poate omul are şi examene sau teste, de învăţat sau alte prostii.. Dar e destul că intră seara/noaptea sau când mai are şi el timp că ce să-i faci mă.. Nu poate sta toată ziua cu ochii în PC ca voi :)))
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Păi da mă dar de aia este aici only, să ajute cu întreţinerea serverului şi este ven0m(care nu se interesează). Deci cum ziceam poate omul are şi examene sau teste, de învăţat sau alte prostii.. Dar e destul că intră seara/noaptea sau când mai are şi el timp că ce să-i faci mă.. Nu poate sta toată ziua cu ochii în PC ca voi :)))

Nu e de mirare ca serverul scade, acum o luna sau doua am fost langa anzo, acum sunt mult mai departe... admini incapabili
Image
Image
Post Reply