Reclamatie DLS(OXIGEN) - warn nr 1

Locked
PULITO

Reclamatie DLS(OXIGEN) - warn nr 1

Post by PULITO »

Nume în joc: Goft
Numele acuzatului: DLS
Motivul acuzației: Pai...Sa incep cu începutul.Am intrat pe srv era jail_pyramid am stat asa dupa cateva minute(2) se intampla o extorsiune al unui degajament din care DLS ii da slap aiurea lui Dan ca sa il intrebe ce face.Apoi dupa 2-2 minute jumătate inca un degajament din care DLS isi da revive de la spec si hp cu basculanta.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Miercuri in Ianuarie 8.01.2014 ora 19:34:02
Martori prezenți pe server: Dan cred ca restu dormeau pe la spec si afk la tero
Dovadă(poză sau video): Am aici link-ul catre cele 2 poze incriminatorii http://imgur.com/U9uViWL,NvW6mjq#1
Scurtă descriere: Scoci e secsi.Si cu asta am spus tot.A am uitat.Daca se poate sa ia 2 warn unu pt spec unu pt slap..cu atat mai bine
Image
0x1g3n

Re: Reclamatie DLS(n-am facut nimic sunt nevinovat)

Post by 0x1g3n »

Mama invidiosii dq am luat si eu admin si acu fac reclamatii de ciuda.....si ce dac tiam dat slap 0 damge cu ce.faci a? teai cacat pe tine dupa si mirosea?e ca intre prieteni si lele si mai multi si tu dadeai slap asa deci sa fim seriosi...App. am voie dac sunt spectator sa dau revive si sa ma plimb pe la kz etc...deci numai comenta aiurea ca dac zic si eu ce faci tu pe srv iei remove din prima dar nus asa...sa zic totul ..
Mai bine Taci, decaT sa vOrbesTi aIurea in faTa Mea
PULITO

Post by PULITO »

Baiatu cred ca nu sti ce inseamna sa am ceva cu tine.Atata timp cat iti raspund când ma strigi pe srv nu am nimic cu tine. Deci tu vrei neaparat linku când carnat zice ca nu e voie...?Citeste regulamentul si nu te supara la reclamatii si nu mai zi tu ca ce fac eu pe srv.M-ai bine uitete la tine ce faci.
Image
0x1g3n

Post by 0x1g3n »

Baiatul "pulito" ai grija . Mama zici ca team omorat ca tiam dat un slap asa prieteneste si ca am dat revive cand eram spec(revive mie) auzi. only mia zis ca am voie sa dau revive dar sa nu atac pe nimeni si pur si simplu sa merg.. ma plimb...Nuuu tu faci ca (..) ca am dat eu revive si .... hai sa fim seriosi....un proverb: Invidiosi mor, dar invidia nu moare :D . Invata sa joci si dupa fa reclamatii care si pe alea le faci aiurea
Mai bine Taci, decaT sa vOrbesTi aIurea in faTa Mea
0nLy

Post by 0nLy »

Nu, eu am zis ca daca iti dai o faci pe riscul tau.

Oricum primesti 1warn pentru slap complet aiurea si comportament de copil. Sper ca te potolesti cu ocazia asta.
Image
Locked