Deci e penibil

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Dan

Deci e penibil

Post by Dan »

deci chestia cu doar jean vb este o idiotene iesita din comun cum naiba sa vb decat jean? este o prostie mare de tot cand dam un day cva nu poti sa vb cu celalant ct sau in general asa sa vb cu ei stai sa te chinui sa vb pe chat dc esti ct? sa vb normal .dmne carnacior te rog scoate chestia asta cu doar jean poate sa vb e urat rau de tot!!!! am inteles chestia cu fd e foarte buna ! da asta e iesita din comun :l X( X( X( X( si cand este freeday la inceput de runda iar este 1000% aiurea !!! X( X(
Last edited by Dan on 20 Jan 2014 05:56, edited 1 time in total.
Darius.

Re: Deci e penibil

Post by Darius. »

Carnacior a facut aceasta decizie ca sa inteleaga prizionerii ce zice jean, mereu se vorbeste peste jean si nu se intelege nimic... nu zic ca imi place, zic de ce a facut Carnacior aceasta decizie...
Image
Image
Dan

Post by Dan »

Darius. wrote:Carnacior a facut aceasta decizie ca sa inteleaga prizionerii ce zice jean, mereu se vorbeste peste jean si nu se intelege nimic... nu zic ca imi place, zic de ce a facut Carnacior aceasta decizie...
am inteles ce a vrut sa faca carnacior dar este aiurea rau. chestia asta atat am avut de spus! unde e distractia? atunci daca doar jean poate sa vb!??!
Dan

Post by Dan »

a da inca un lucru cand ai spui la un ct sa vb trb sa astepti o runda sa fie iel jean alta idiotene!!
langos

Post by langos »

Cred ca ideal ar fi sa ne auzim intre noi ce vbim la ct , dar tero sa auda doar ce spune jean. Cred ca asa ar fi perfect cu toate ca nu ma deranjeaza cum e acum:D
Dan

Post by Dan »

langos wrote:Cred ca ideal ar fi sa ne auzim intre noi ce vbim la ct , dar tero sa auda doar ce spune jean. Cred ca asa ar fi perfect cu toate ca nu ma deranjeaza cum e acum:D
ar fii foarte bine daca arr fi cum zici tu da chestia e ca doar jean vb e aiurea rau ma frate si asta e parerea mea..
Darius.

Post by Darius. »

langos wrote:Cred ca ideal ar fi sa ne auzim intre noi ce vbim la ct , dar tero sa auda doar ce spune jean. Cred ca asa ar fi perfect cu toate ca nu ma deranjeaza cum e acum:D
Pai si daca adminul e la tero?
nu nu nu!
Era mai bine inainte!
Image
Image
eXo

Post by eXo »

ce a spus langos e de a dreptul bestial, daca s-ar face ar fii foarte bine
Image
Image
Dan

Post by Dan »

mdea ai dreptate darius am gresit cel mai bine ar fii cum era inainte si punct !
0nLy

Post by 0nLy »

Ca sa ziceti la hns unde sunt ascunsi tero? Sau la freeze si ce mai e. E aiurea si asa.
Image
Locked