deci only dupa parerea ta e bine acum cum este ca doar jean vb sau cum era inainte!!!!!???0nLy wrote:Ca sa ziceti la hns unde sunt ascunsi tero? Sau la freeze si ce mai e. E aiurea si asa.langos wrote:Cred ca ideal ar fi sa ne auzim intre noi ce vbim la ct , dar tero sa auda doar ce spune jean. Cred ca asa ar fi perfect cu toate ca nu ma deranjeaza cum e acum:D
Deci e penibil
Re: Deci e penibil
Ca sa ziceti la hns unde sunt ascunsi tero? Sau la freeze si ce mai e. E aiurea si asa.[/quote]
De ce ne-am obosi sa scriem cand scriu aia de la tero pt noi:D , sau daca scriu pe team say nu e tot aia?
De ce ne-am obosi sa scriem cand scriu aia de la tero pt noi:D , sau daca scriu pe team say nu e tot aia?
Nu ar fi mai bine sa poata vorbi toti, dar in momentul in care jean apasa K si vorbeste nu se aude decat jean?

ar fi bine si asa ..
0nLy wrote:Nu ar fi mai bine sa poata vorbi toti, dar in momentul in care jean apasa K si vorbeste nu se aude decat jean?
nu se poate daca nu se folosesc binduri gen +jeanvoice
si majoritatea sunt prea cretini si nu stiu sa-si bage si iese nasol
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
si cum o sa ramana chestia asta ?doar jean o sa vb sau toti?
Pai, Carnacior am vazut pe un server numai jean putea sa vorbeasca si adminii care erau CT ce zici e buna ideea ?Carnacior wrote:0nLy wrote:Nu ar fi mai bine sa poata vorbi toti, dar in momentul in care jean apasa K si vorbeste nu se aude decat jean?

nu, pe serverul ala adminii puteau vorbi indiferent la ce echipa erauR3N wrote:Pai, Carnacior am vazut pe un server numai jean putea sa vorbeasca si adminii care erau CT ce zici e buna ideea ?Carnacior wrote:0nLy wrote:Nu ar fi mai bine sa poata vorbi toti, dar in momentul in care jean apasa K si vorbeste nu se aude decat jean?
nu inteleg ce e asa de important sa vorbiti, oricum si daca sunteti admini vorbiti unu peste celalalt
ramane la fel, fara binduri nu se poate, si cu binduri ne complicam din nou prea mult
voi rezolva putin totusi astfel incat intr-un day sau la freeday sa se poata vorbi, dar in rest ramane asa cum e
t/c
http://www.facebook.com/xyz.aron
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron