Sloturi, fara rost!

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Panta

Sloturi, fara rost!

Post by Panta »

Ok, sa incep cu putina critica, dar mai intai de toate, o intrebare simpla. De ce dracu dati slot la toti inaptii?
Eu sincer sa fiu, nu as mai da slot la toti copii frustrati si inapti. Adica sa fim seriosi, daca ma pun sa fac o lista cu toti playerii care au slot si sunt activi pe server dar sunt complet inutili, as elimina cel putin jumate din ei. Pentru ce fratele meu tineti pe server sloturi care nu se ocupa nici macar 1% din ce se intampla pe server, intra, si freaca menta. Le scri, le spamezi pe joc ca sa te vada si ei intr-un final: "vezi ma ca ala asa, si ala asa, vezi ca a gresit, vezi ca mai stiu eu ce". MA, UNU DACA AR FACE CEVA, DOAR UNU MACAR.
Daca nu ar fi vre-un admin on, care sa fim sinceri, doar Exo, Dan si cu Darius sunt activi mereu si fac ceva calumea, atunci nu stiu ce s-ar face sv asta.

Si acum vine "propunerea" mea. Vreti sa stiti ce?

Foarte simplu. Nu mai dati slot / grade la copii :) eu zic ca la 14 ani nu cred ca e vre-unu in stare sa se ocupe de un server, chit ca are Slot. Ca doneaza, atunci sa se faca o exceptie. Dar sincer mi se pare o chestie complet aiurea, ca niste copii ce abia au descoperit ce au in pantaloni, sa se ocupe ei de server. Dati si voi fratele meu grade de la 16 ani in sus sa zicem, unde mai ai putina minte si habar de ce inseamna CS si ce inseamna sa adminezi. Mai lasa in futere treaba asta ca e de tot rahatul si de toata jena.
Image
Darius.

Re: Sloturi, fara rost!

Post by Darius. »

Ai scris tot ce eu gandesc :ymhug:

Da daca ar fii asa jumatate din server sar golii... de ce crezi ca anzo are cel mai mare rank? Pentru ca nu le pasa cati ani au admini si dau admini foarte usor, e plin de admini acolo si eu cred ca e mai bine asa cum e acum intr-un fel... avem totusi novie de mai multi admini ca tine si another... si altii... da din pacate nu se mai joaca asa mult cs in ziua de azi, si multi au plecat de pe server din cauza faptului ca admini fac abuz, comenzi de rahat si acum scriu fix ce mi-au scris 3 jucatori...
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Adevar graiesti, insa avand in vedere ca 70% dintre playeri sunt sub 14 ani se schimba situatia zic eu.
Oricum cei care nu au 14 ani nu pot lua decat slot (exceptie fac cei care doneaza).
Daca am aplica asa ceva ar ramane maxim 5 admini, care nu ar face fata.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Multi nu stiu cum sa puna glow, si si daca stiu nu sunt asa "rapizi" ca mereu jean spune "ultimul glow moare" si se cam plictisesc sa moara in fiecare runda...
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Asa e panta ai mare dreptate, sunt multi care sunt degeaba dar din ce playeri sunt selectezi ce poti...
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Atunci, ca sa fie mai fare play, sa zic asa, ca sa nu se "piarda" playeri, ar fi ok sa deschideti rankul VIP care sa fie sub slot. Astfel vip sa aiba anumite avantaje fata de un player normal, si atunci multi vor dori acel rank. Bine acum e doar o parere. Nu o luati ca atare
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Panta wrote:Atunci, ca sa fie mai fare play, sa zic asa, ca sa nu se "piarda" playeri, ar fi ok sa deschideti rankul VIP care sa fie sub slot. Astfel vip sa aiba anumite avantaje fata de un player normal, si atunci multi vor dori acel rank. Bine acum e doar o parere. Nu o luati ca atare
Care e legatura cu propunerea de mai sus? :-?
Image
Panta

Post by Panta »

0nLy wrote:
Panta wrote:Atunci, ca sa fie mai fare play, sa zic asa, ca sa nu se "piarda" playeri, ar fi ok sa deschideti rankul VIP care sa fie sub slot. Astfel vip sa aiba anumite avantaje fata de un player normal, si atunci multi vor dori acel rank. Bine acum e doar o parere. Nu o luati ca atare
Atunci nu s-ar mai "bate" atatia pt slot ci pentru vip. Oricum chestia cu vip e doar asa de dezbatere. Nu are o legatura exacta cu topicul ca atare.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Panta wrote:
0nLy wrote:
Atunci nu s-ar mai "bate" atatia pt slot ci pentru vip. Oricum chestia cu vip e doar asa de dezbatere. Nu are o legatura exacta cu topicul ca atare.
Am facut propunere vip si a refuzat carnacior...
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

pai daca ar fi s-o luam asa, eu am luat prima oara admin pe jb.b-zone.ro la 13 ani
la fel si foarte multi prieteni sau fosti prieteni, si fosti admini de pe server

au fost si admini mai mici care s-au descurcat bine, nu ma apuc acum sa dau exemple, dar ideea e sa nu generalizezi

fiecare-si primeste slotul in momentul in care e activ si nu are antecedente murdare, iar apoi daca nu-l merita il pierde, nu ramane nimeni cu slot daca e inactiv
acum ca nu face treaba pe server, pai asta e alta discutie, in orice caz, nu poti sa spui ca face exact "rau" ci doar nu face bine, nu e motiv sa ramana fara slot, si dupa parerea mea, nu e asa grav, adica e una sa spunem ca este unu inutil care ocupa unul din cele 5 locuri la semi-god dar sloti sunt infiniti asa ca nu prea vad de ce va deranjeaza
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked