Propunere Acces server

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
eXo

Propunere Acces server

Post by eXo »

Cand i se accepta cererea slot/admin cuiva sa faca un test:
alcatiut din 10 intrebari minim despre anumite situatii cum procedeaza sau ceva in genu... vedeti voi ce puneti, dar zic asa ca idee ,nu ar mai lua slot toti care habar nu au de exemplu..
Image
Image
0nLy

Re: Propunere Acces server

Post by 0nLy »

Toti ar raspunde bine la toate numai ca sa ia slot sau ar copia de la ultima cerere acceptata :))

Inutil dupa parerea mea
Image
eXo

Post by eXo »

Pai nu ar fi inutil pentru ca unii chiar habar nu au, daca vor face abuz nu vor rezista
Ma refer sa le dea pe mess intrebarile sau nu stiu...
Un sistem automat de 50 intrebari sa zicem, si sa le pice random cate 5 intrebari la fiecare, si sa nu se dea pe forum testul..
bine acum e doar o idee ca dureaza mult pana le concepe
Image
Image
R3N

Post by R3N »

eXo wrote:Cand i se accepta cererea slot/admin cuiva sa faca un test:
alcatiut din 10 intrebari minim despre anumite situatii cum procedeaza sau ceva in genu... vedeti voi ce puneti, dar zic asa ca idee ,nu ar mai lua slot toti care habar nu au de exemplu..
Imi place, ai luat-o de la Sa:Mp nu? Cand dai testul pt carnet de conducere :))
Image
eXo

Post by eXo »

nu , nu joc samp am jucat o data cand s-a tinut ervin de mine :)) dar sa nu deviem de la subiect
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Da, idee bună.. Doar să se dezvolte pe parcurs..

Şi mă exo ce-i cu panta mă? E owner? Nu! E staff? Nu! Da, este un jucător fidel şi activ, cu multe propuneri dar de ce este chiar aşa important? Este mai învârstă? Sau ce? Explică-mi şi mie să înţeleg..
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Da, idee bună.. Doar să se dezvolte pe parcurs..

Şi mă exo ce-i cu panta mă? E owner? Nu! E staff? Nu! Da, este un jucător fidel şi activ, cu multe propuneri dar de ce este chiar aşa important? Este mai învârstă? Sau ce? Explică-mi şi mie să înţeleg..
Panta intelege cel mai bine ce e bun si ce e cacat, si chiar se pricepe, si in joc si pe forum, chiar daca nu are ar merita, zic eu, cel putin god...
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Mdea.. De mai zic ceva toţi mă injurati... Chiar dacă se pricepe.. Omu' are 75ore pe server şi nu e nou în această comunitate.. Cum PLM de a devenit deja noul papa al ret******* Totuşi mai bun că cârnăcior nu e!

Tot nu vă înţeleg oameni buni! Dacă când ia slot face abuz? Am spus DACĂ! Voi tot îl veneraţi? Şi spune-ţi că merită god sau owner şi nu are nici măcar 80 de ore!!!! Nu vă înţeleg.. Deci pur şi simplu nu vă înţeleg.. Hai că de era în comunitatea asta de mai mult timp da.. Bine.. Dar <80? Serios? Până acum cârnăcior e şeful cu fidelul ajutor only :D
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Lele Lol wrote:Mdea.. De mai zic ceva toţi mă injurati... Chiar dacă se pricepe.. Omu' are 75ore pe server şi nu e nou în această comunitate.. Cum PLM de a devenit deja noul papa al ret******* Totuşi mai bun că cârnăcior nu e!

Tot nu vă înţeleg oameni buni! Dacă când ia slot face abuz? Am spus DACĂ! Voi tot îl veneraţi? Şi spune-ţi că merită god sau owner şi nu are nici măcar 80 de ore!!!! Nu vă înţeleg.. Deci pur şi simplu nu vă înţeleg.. Hai că de era în comunitatea asta de mai mult timp da.. Bine.. Dar <80? Serios? Până acum cârnăcior e şeful cu fidelul ajutor only :D
Lasa linguseala :))
Eu nu cred ca il judeci corect, nu conteaza doar orele pentru ca un jucator sa fie bun sau nu, ci si comportamentul si inteligenta lui si el a dat dovada ca se pricepe, poate ca nu are asa multe ca noi dar cu siguranta merita admin mai mult decat multi altii.. :p si noi nu il "veneram" doar il apreciem :x :x :x
Image
Image
langos

Post by langos »

Fara testu asta la care copiezi garla , mai bine ii lasi sa faca tampenii pe server oricum iau warn de cele mai multe ori

Il sustin pe darius si pt ce a scris acolo , dar si ca viitor poet:))
Locked