Propunere day

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
0nLy

Propunere day

Post by 0nLy »

Am si eu o idee si astept pareri/completari :D

Fire day
CT primesc mai mult hp si li se da foc
T au 10 secunde pentru a fugi din celule, apoi sunt eliberati CT
T primesc deagle si trebuie sa fuga de CT pentru a nu lua foc
Un T care a luat foc poate da foc si la altii
Day-ul se termina cand ramane un singur T sau cand toti CT mor
Image
Darius.

Re: Propunere day

Post by Darius. »

SUPER, PRO PRO PRO :ymhug:
Image
Image
langos

Post by langos »

Si ce fac tero cu deagle? ca daca ct n-au arme , in 10 secunde e gata dayu.
Fara partea aia , restu e freezetag day dar cu foc.
Naspa...
0nLy

Post by 0nLy »

langos wrote:Si ce fac tero cu deagle? ca daca ct n-au arme , in 10 secunde e gata dayu.
Fara partea aia , restu e freezetag day dar cu foc.
Naspa...

Daca CT au mult hp nu cred ca se termina in 10 secunde. Oricum CT pot primi si viteza mai mare si atunci nu e chiar ce zici tu. Si freeze tag e altceva, nimeni nu moare.
Image
langos

Post by langos »

zombie day* scz
scoti skinu de zombie , pui flacari si inloc de ak tero au degle...aceasi chestie
Panta

Post by Panta »

Hmm, suna interesant, dar mai ok ar fi ca deagle sa aiba un glont, exact ca la LR, astfel pot trage si asteapta sa se incarce, iar atunci CT au sanse mai egale, de a ii atinge. Si suna interesant, dar acum depinde la cat HP te gandesti sa aiba CT. Eu zic ca un 300 ar fi ok, avand in vedere ca TS sunt mai multi.

Asa ca eu zic un Pro pentru ca imi place ideea. Sper sa mai vina lumea cu idei si sa o dezvolte in asa fel incat sa fie egal pentru ambele echipe.
Image
Dan

Post by Dan »

Pro :D
0nLy

Post by 0nLy »

Panta wrote:Hmm, suna interesant, dar mai ok ar fi ca deagle sa aiba un glont, exact ca la LR, astfel pot trage si asteapta sa se incarce, iar atunci CT au sanse mai egale, de a ii atinge. Si suna interesant, dar acum depinde la cat HP te gandesti sa aiba CT. Eu zic ca un 300 ar fi ok, avand in vedere ca TS sunt mai multi.

Asa ca eu zic un Pro pentru ca imi place ideea. Sper sa mai vina lumea cu idei si sa o dezvolte in asa fel incat sa fie egal pentru ambele echipe.

Ori sa traga cate un glont, ori sa primeasca viteza mai mare. La faza cu hp ma gandeam la mai mult, avand in vedere ca ard, or sa piarda cam 10hp pe secunda, deci 300 este prea putin, mai trag si tero in ei. Undeva la 1000 ma gandeam eu. Oricum nu sunt in dezavantaj, atunci cand un tero ia foc poate incendia si altii. Aici ar trebui o modificare la hp de la tero sa fie mai putin, gen 50hp, adica dupa ce ia foc sa aiba 5secunde pentru ganduri "perverse".
Image
Panta

Post by Panta »

Langos , presupun ca lui Only i-a venit ideea cu day-ul asta, de la comanda aia ce da foc la un player, iar cand il atinge pe altul, ia foc si el. Eu zic ca merita incercat, de ce nu. Si e destul de amuzant sa te chinui sa scapi de CT. Bine dar acest day se potriveste cel mai bine pe o mapa mare.

Si ca sa aduc un + la idee, ar fi mai bine ca -CT- sa nu ia damage din flacari, ci doar atunci cand sunt impuscati, pentru ca e posibil sa prinzi playeri ce se ascund bine si atunci mor pe degeaba. Asa ca sa fiu pe scurt, repet ideea mea, ce poate aduce un ajutor la propunerea lui Only:

CT= este in flacari, dar nu ia dmg decat daca sunt impuscati
CT= atinge ts care acesta va lua foc, dar si damage de la foc

Ts= va trebui sa omoare CT doar cu deagle ( cu un glont ca la LR )

TS= poate atinge alt coechipier, si astfel ii da foc,

Concluzie: Ultimul ts in viata castiga sau toti terro castiga daca toti CT mor.

Acum asta e parerea mea, veniti si voi cu idei.
Image
eXo

Post by eXo »

MDea pro
Dar ct sa aiba cam 800-1000 hp
SI tero sa aiba 3-5 gloante pe deagle doar atat
Image
Image
Locked