Stiu ca se lucreaza la noul mod JB, dar ceea ce propun sau mai degraba cer pana e gata, nu mi se pare ceva greu de facut.
Ar fi, cred eu, mai bine sa scoateti prostia asta de pe server cu cenzurarea cuvintelor. Deci tampesc la maxim cand incerc sa scriu niste cuvinte complet normale si primesc acea cenzura cu morti cai ce imi scrie acolo. Las-o dracu de treaba, stau sa scriu 10 cuvinte si acum trebe sa fiu atent la fiecare litera sa nu cumva sa fie ceva, vezi doamne vulgar. Si asa in ziua de azi pana si copii de 10 ani isi baga ceva peste tot, ce mai atata cenzura. Daca injura unu, datii gag si gata.
Am vrut sa fac de mult propunerea asta, dar sigur veniti cu idei "vai dar cum sa scoatem, ca e mai bine asa". E mai bine pe dracu.
Si propunera asta e asa, ca sa imi inchei ziua fain!
Cenzura.
Re: Cenzura.
Ce ai spus tu acolo este făra sens, dacă aveai acces la admin zone vedeai de ce este aşa, dar îţi explic eu: dacă scri de ex:"mă duc să mă tai" vezi? Pluginul "filtrează" cuvintele şi şmecheriile de exemplu "pu la" = care rezultă mata şi pula. Da' ce crezi? Şi la noi când vedem pe unu că înjură scrie "Pizdamatii" legat! . Cârnăcior a spus că nu are ce să-i facă şi că este cel mai bun. Iar nu ştiu cum PLM să-ţi vină o aşa idee! Te gândeşti că făra plugin retardatii tot înjură dar cel mai rău fac reclamă! De la administrator în sus nu o să mai ai probleme! La admin nu se cenzurează!

Nu se poate, unii au fost crescuti in jungla si au un vocabular foarte colorat pe server. In plus, cum a zis si lele, se filtreaza si tentativele de reclama.

da, blocarea reclamei e primul scop al pluginului0nLy wrote:Nu se poate, unii au fost crescuti in jungla si au un vocabular foarte colorat pe server. In plus, cum a zis si lele, se filtreaza si tentativele de reclama.
faza e ca pentru multi e comvenabil, pentru ca mai apare unu care zice "sugi pula" si eu zic ca e mai bine sa i se cenzureze decat sa-i dea careva admin gag 5 - 10 minute, sa nu poata folosi /glow sau plm stie ce
cu gagul de acum, ne-avand sursa la el, nu pot sa modific sa fie permise comenzile de genul /costume sau /glow, altfel s-ar fi putut, dar atunci aparea sigur si un cretin care scria /glowsugipula ; oricum, si peste asta se poate trece, dar plm
In momentu asta pare cea mai buna solutie asta cu cenzura
Daca vi se pare asa enervant; trebuie doar sa mai scot din cuvintele cenzurate; dar veti vedea cum afecteaza jocul
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron