# Nume în joc: Cosm[1]n
# Vârstă: 13
# Nume(real): Cosmin
# Prenume(real): Molovan
#Contact: YM
# Yahoo Messenger: moldovancosmin55@yahoo.com
# Steam ID :NO
# Număr de ore jucate: Pai imi spune ca am 56 dar nu este adevarat pt ca iti adauga o ora dupa 100 minute deci am peste 100 ore daca calculati. Am mai vazut ca scrie "ore.97 sau ore.86".
#Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: DA!
Mesaj in plus: Daca calculezi cate ore am eu am peste 100 pt ca am mai vazut ceva de genu 10.98 sau 45.87. Eu cred ca 45 sunt ore si 87 sunt minute. Daca nu e adevarat accept o respingere dar nu cred ca nu e adevarat. Sper sa iau slot-ul pt ca ar fi de ajutor. De ex: azi au fost 10 ct si vreo 10 t dar nici un slot nu a fost. Cineva l-a chemat pe carnacior si i-a dat slot la WaSsaX, este un player. Si au mai fost chestii dinastea in care faceau fk si erau ct intrati cu bug. Mda,.. asta este tot.
Cerere slot
Re: Cerere slot
CONTRA!!! Pentru slot ai nevoie:
Să-ţi foloseşti măcar 10% din creier, nu 5%
Să nu faci reclamă la alte servere pe Jb.B-ZoNe.Ro! Cum faci tu.. Cred..
Să aibă un limbaj "curat" nu licenţios! Ceea ce tu nu şti!
Să nu te mai prind că mai faci vreo cerere numai după ce trec 2săptămâni de la asta!
+++ fata asta nu merită slot! Nici cum! Nu ştie nici să joace!
Să-ţi foloseşti măcar 10% din creier, nu 5%
Să nu faci reclamă la alte servere pe Jb.B-ZoNe.Ro! Cum faci tu.. Cred..
Să aibă un limbaj "curat" nu licenţios! Ceea ce tu nu şti!
Să nu te mai prind că mai faci vreo cerere numai după ce trec 2săptămâni de la asta!
+++ fata asta nu merită slot! Nici cum! Nu ştie nici să joace!

Contra , intai trebuie sa inveti ce inseamna "Jail Break" SI sa nu mai faci fk ca un retardat noaptea, apoi vei putea sa faci cerere

Exact Contra!eXo wrote:Contra , intai trebuie sa inveti ce inseamna "Jail Break" SI sa nu mai faci fk ca un retardat noaptea, apoi vei putea sa faci cerere
eXo wrote:Contra , intai trebuie sa inveti ce inseamna "Jail Break" SI sa nu mai faci fk ca un retardat noaptea, apoi vei putea sa faci cerere