Propuneri peste propuneri

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Darius.

Propuneri peste propuneri

Post by Darius. »

Deci Carnacior, uite cateva idei si va rog ca cei care dau pro/contra sa specifice si de ce sau sa taca!
Atunci cand un tero moare ranga sau jetpeck-ul sau ce si-a mai luat sa fie lasata ca un drop sa-l poata folosii si ceilalti daca tot la cumparat (dar sa nu se aplice chestia asta la days)
Sa apara aleatoriu pe ecran o formula matematica sau o intrebare iar raspunsu corect primeste 5 credite.
Sa se faca un "grup" de retardati :)) adica cand un jucator scrie /retarzi sau mai bine /idioti sa apara o lista asa cum apare cand scrii /who cu toate curvele care au tradat b-zone Ex: ox1g3n, deagle.w si asa mai departe...
Sa se adauge in shop "scoate skinul rosu" pentru ca atunci cand un teroa omorat un ct si vine al ct de la arme, t respectiv isi cumpara aia si ct care vine nu-l va observa din prima, doar dupa nume da pana se uite la toti care t la omorat pe ct asta dja scoate arma care a luato de la ct si-l omoara... si sa coste 5 credite...
Am o idee de un day misto da vreau sa o gandesc bine asa ca am so pun mai incolo... pana atunci am vrut sa va impartasesc si voua ce idei miau venit prin cap... reamintesc ca sunt doar niste idei, pot fii imbunatatie de voi.
Image
Image
eXo

Re: Propuneri peste propuneri

Post by eXo »

1. nu sunt de acord sa pice ranga sau jetpack`ul , deoarece va fii bataie de cap pentru ct, daca l`ai luat si nu esti in stare sa-ti faci treaba cu el asta e(vorbesc la general)
2.Mai bine un trivia..
3. Corect ar fii /interzisi , sa stie si cei noi care sunt ratatii care n`au voie pe server
4. E aiurea sa poti scoate skinul rosu , si mai ales sa coste 5 credite , dar chiar daca costa mai mult tot contra as fii dat deoarece ingreuneaza prea mult jocul ct`urilor , daca ai luat arma si ai omorat un ct , vei putea sa`i omori pe toti
5. O sa dau edit cand o sa pui day`ul
A da , nu pot imbunatatii ceva ce nu`mi place
Image
Image
Panta

Post by Panta »

1: Suna interesant, dupa parerea mea. Dar eu zic ca oricine poate sa isi cumpere ranga, sau jetpack etc. Asa ca nu ar fi nevoie sa dropeze ts-ul dupa ce moare. Ar fi fost ok propunerea daca si modul de cumparare ar fi fost mai diferit si mai greu de luat.

2: Cum zice exo, ar fi interesant un trivia, dar aia nu pentru a se castiga credite. Mai degraba ar fi fain sa se faca si un topic cu trivia, in care ii arata pe cei mai "destepti" in top :>

3: Nu este o chestie neparata, dar de ce nu. Pentru ca nu e mare bataie de cap sa se faca asa ceva.

4: Nu imi place ce zici aici. Si asa in shop ai destule de cumparat. Sa elimini skinul rosu e ar fi tot un + pt ts si nu e cazul.

Cam astea sunt parerile mele.
Image
Darius.

Post by Darius. »

Mai puna inca o propunere:
Atunci cand a ramas un singur ts si trebuie sa dea duel de multe ori nu vrea si se tot plimba ca un handicapat si poate nu e admin online sa-i dea slay asa ca ma gandeam sa primeasca slay automat daca nu da lr in 20 de secunde!
Image
Image
eXo

Post by eXo »

NU prea am inteles ce ai vrut sa zici? cum sa dea gunday de mai multe ori?
Daca ai vrut sa zici ca atunci cand ramane un t si nu vrea sa dea lr sa i se dea slay in 20 secunde , sunt de acord
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

eXo wrote:NU prea am inteles ce ai vrut sa zici? cum sa dea gunday de mai multe ori?
Daca ai vrut sa zici ca atunci cand ramane un t si nu vrea sa dea lr sa i se dea slay in 20 secunde , sunt de acord
Mam incurcat, vroiam sa scriu duel...
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Foarte buna ideea cu slay in 20 sec. Sunt pro cu asta
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Asta are multe in capatana!!!
Image
Darius.

Post by Darius. »

Madalin*** wrote:Asta are multe in capatana!!!
Esti retardat ma? Chiar nu puteai sa te abtii sa nu postezi cacat in topicul meu?
Image
Image
Locked