O mica sugestie pentru freeday
O mica sugestie pentru freeday
Carnacior, ce zici ca atunci cand e freeday toti ts sa primeasca godmode?
Evident dupa 1 minut se auto activeaza box-ul iar godmode-ul dispare si ts-ul care a fost in camera cu arme intre timp va fii omorat de catre ct daca nu arunca arma sau sa modifici asa incat freeday sa nu poata avea arma.
Evident dupa 1 minut se auto activeaza box-ul iar godmode-ul dispare si ts-ul care a fost in camera cu arme intre timp va fii omorat de catre ct daca nu arunca arma sau sa modifici asa incat freeday sa nu poata avea arma.
Re: O mica sugestie pentru freeday
Asa toti se vor bucura de freeday 1 minut fara sa se teama ca un ct idiot ii va da cap (freekill) si dupa aia sa se dueleze, mi se pare genial 
Evident asta numa in prima runda dintr-o mapa noua, ca stiu ca se poate da fd al si la dayuri, dar la days sa nu se aplice chestia asta cu godmode... daca se poate
Evident asta numa in prima runda dintr-o mapa noua, ca stiu ca se poate da fd al si la dayuri, dar la days sa nu se aplice chestia asta cu godmode... daca se poate
E o idee foarte buna , sa se aplice la freeday all,
Dar e si proasta pe deoparte , tero pot sa ia arme si sa le tina pentru box, ca nu poate sa faca in asa fel incat sa nu poti lua arme pana la 1 minut(asa cred)
Sau sa nu se poate lua arme la fd all
Dar e si proasta pe deoparte , tero pot sa ia arme si sa le tina pentru box, ca nu poate sa faca in asa fel incat sa nu poti lua arme pana la 1 minut(asa cred)

Pai am explicat cum sa evitam astfel de chestii.eXo wrote:E o idee foarte buna , sa se aplice la freeday all,
Super idee ca mereu razvan sau KingOfTheWorld fac fk noaptea cand e fd
CARNACIOR 100% E DEACORD
CARNACIOR 100% E DEACORD
freeday e freeday si tot freeday ramane, cu godmode deja e prea de tot
uite cum e de acum incolo:
CT au imunitate contra FD doar daca sunt FD individuali, nu fd all (gen prima runda), scopul era sa nu mai deranjeze fd dayurile normale, nu sa se plimbe gardienii pe unde au chef la freeday all
la 0:00 se duce skinul de FD, la fel si imunitatea CTului, freedayul isi pierde armele cand "preda hainele verzi" , dar daca e in camera cu arme, nu-l opreste nimeni sa mai ia o arma noua, deci aici e treaba CTului sa aiba grija dupa 0:00 sa intre la loc printre prizonieri freedayul
CT au imunitate contra FD doar daca sunt FD individuali, nu fd all (gen prima runda), scopul era sa nu mai deranjeze fd dayurile normale, nu sa se plimbe gardienii pe unde au chef la freeday all
la 0:00 se duce skinul de FD, la fel si imunitatea CTului, freedayul isi pierde armele cand "preda hainele verzi" , dar daca e in camera cu arme, nu-l opreste nimeni sa mai ia o arma noua, deci aici e treaba CTului sa aiba grija dupa 0:00 sa intre la loc printre prizonieri freedayul
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
aham pai bine atunci da ar fii fain sa scoti shopul pentru freeday, ca atunci cand trece timpul isi cumpara ranga si cum e fix langa tine te omoara.... nu stiu faci cum vrei.Carnacior wrote:freeday e freeday si tot freeday ramane, cu godmode deja e prea de tot
Darius, tocmai asta e ideea. Dupa ce e gata FD, atunci Ct va trebui sa spuna comanda de a se intoarce inapoi. In caz ca nu asculta, va fi omorat.